20-06-06

Maybe in Spanje met pinguïns!

Het examen van vandaag ging goed :) Erg goed :) Ik ben er VANAF :) JIPPIEEE!!!!
Vrijdag 't volgende: niet héél moeilijk maar twee dagen om 't allemaal te leren is weinig...

Maar eerst even 'n welverdiende pauze! Tijdens die pauze was ik aan 't babbelen met 't baasje van Maybe, de epilepsiehond. Christine stuurt me de linkse foto... Ik antwoord met de rechter... Ik zocht even 't verslagje van ons uitstapje naar Sealife vorige zomer en ja hoor: Eiko en Maybe wouden allebei spelen met de pinguïns en otters!
Zelfde wens, zelfde blik, zelfde plek, één jaar eerder...

Een tijdje geleden plaatste ik hier een filmpje - dat ik er jammergenoeg ivm auteursrechten moest afhalen maar dat nog steeds te verkrijgen is per mail - over de taken van een epilepsiehond. Nu kreeg ik - met dank aan Christine en Maybe - nog eentje! Voor beelden van 'n demonstratie in Spanje voor AEPA, La Asociación Española de Perros de Asistencia, klik op hun logo!

17:54 Gepost door Daphn in Dogs with jobs! | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |