09-10-07

Lenige Eiko...

Mama belde me vanavond op. Zoals elke keer ik mama of papa hoor, vraag ik hoe het met Eikootje is. Deze keer kreeg ik een ietwat ander antwoord dan "Goed hoor! Nog altijd even knettergek!"...

Papa kijkt 's avonds graag televisie met de lichten gedoofd. Eiko ligt blijkbaar de laatste tijd graag op het tapijt net naast de zetel waarin papa zit. Toen papa rechtstond en naar de keuken wou gaan, viel hij bijna over Eiko. Papa hupte opzij, naast Eiko, ware het niet dat Eiko nog leniger en sneller is en ook opzij sprong zoals ze gewoon is. Jammergenoeg sprongen zowel papa en Eiko dezelfde kant uit, waardoor papa over Eiko struikelde...
Zowel mama als ik vroegen meteen "En is er iets met Eiko?". Nee, Eiko is prima. Papa heeft echter wel een snee in zijn wang door tegen een zetel te vallen. De snee werd gisterenavond om tien uur genaaid bij de huisarts.
En hoe het met Eiko gaat? "Kheb eens goed gevoeld of ze niks had en ze vond het leuk dusja, goed hé. Nog altijd even knettergek!" zei papa.

Het doet me denken aan dat stukje uit de film "Peter pan" waar de papa van Wendy, Jan en Michiel over Nana, de hond en babysit struikelt en beiden vallen. Ik vond het altijd zo lief dat iedereen erg bezorgd was om Nana - alhoewel honden bezorgdheid niet snappen het in hondentaal dus compleet fout is maarkom.

Eiko in front of Nana in Disneyland Paris

21:51 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Typisch Daphne,
Eerst vragen of Eikotje ok is en dan naar papa vragen
Het siert je wel,zo een dierenvriend te zijn
Het is nog altijd een beetje jouw Eikotje....

Gepost door: cathy | 09-10-07

Gelukkig heeft eiko niks Ken dat verhaaltje niet, maar kom... Gelukkig heeft Eiko niks, ale niet dak blij ben dat u pa iets heeft (begrijp me niet verkeerd), maar ik zou ook eerst vragen naar Eiko, wat normaal is als dierenvriend, denk ik?!

Gepost door: Maggy | 10-10-07

ach wat zit ie daar lief zeg....
Al op Mellis gestemd, het kan nog een week.

Liefs van ons

Gepost door: Astrid | 19-10-07

Goede avond! Maak er een fijne week van!

Gepost door: Chris | 22-10-07

De commentaren zijn gesloten.