18-08-07

Miss Houdini in the spotlight!

Na twee weken op kot gezeten te hebben om ondermeer aan mijn thesis te werken en Anne-Catherine's verrassingsverjaardagsfeestje voor te bereiden en te vieren, sliep ik vannacht eindelijk weer eens thuis. Toen we gisterenavond thuiskwamen, was Eiko superblij om ons te zien! Ze straalde, haar vacht blonk, haar staartje kwispelde en aan haar gedrag kon ik zien dat ze zich goed in haar vel voelt! Enkel haar oortjes waren nog niet uitgekuist maar dat deden we vandaag al.
En wat Eiko met mama en papa al allemaal heeft uitgespookt! Ik kon mijn oren niet geloven! Zowel mama als papa nemen haar bijna overal mee naartoe! Dagelijks gaat ze mee naar papa's bureau, in het weekend gaat ze mee naar de winkel - als honden welkom zijn natuurlijk - , naar vrienden, naar evenementen, enzovoort. Maar daarover laat ik Eiko binnenkort zelf aan het woord...
Florence toonde me net al giechelend de zaklamp die papa kocht om Eiko 's avonds uit te laten... Het is een reusachtige gele zaklamp in de vorm van een geweer - met een loop om mini bowlingballen mee weg te schieten - die enorm veel licht geeft! Nu zal Miss Houdini er niet meer vandoor kunnen gaan, op zoek naar een slaapmutsje voor ze haar nest induikt! Ik ben echt gelukkig en gerust want zij is gelukkig én veilig.

14:57 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

tip een tip, ik zou op deze blog een rechstreekse link zetten naar de blog van valeas,ergens bovenaan... Ale je doet ermee wa je wil, maar als je eiko in google typt ben je er direct en da is niet het geval met valeas.

Gepost door: Maggy | 18-08-07

Het moet echt wel deugd doen om te weten dat ze zich super voelt. Heb ook al op je valeas's blogje geweest, kan alleen geen reactie achterlaten, ik heb geen idee wat ik fout doe, probeer het vandaag nog een keertje !

Gepost door: Chris & Miss Poppy | 19-08-07

Hallo Ik kwam hier via via eens langs en vond het erg leuk om je belevenissen te lezen. Als je het goed vindt, zet ik je linkje op mijn blogje.

Knuf voor jouw en Eiko

Gepost door: Julie | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.