22-04-07

Gaan stemmen & honden gewassen

Deze voormiddag zijn Eiko en ik gaan stemmen. Ons stemlokaal was van deze keer volledig toegankelijk: er lagen twee hellende vlakken met antislip om de trapjes te overbruggen en de tafel in één van de hokjes was mooi verlaagd! Chapeau Wortegem-Petegem! Dit gebaar wordt geapprecieerd! Foto's namen we echter niet: wie weet zouden we dan nog een derde keer moeten gaan stemmen...

Daar het vandaag erg mooi weer is, besloten we de honden te wassen. Op dit eigenste moment liggen ze beiden reeds te drogen in de zon! Foto's volgen!

Update: hierbij de beloofde foto's! Door op de foto's te klikken, zie je bovendien - zoals altijd - een beschrijving ervan op hun Flickr-pagina.

Say cheese!

You will never escape my hairy hands!

Soapy coiffure!

The finishing touch...

14:50 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

stemmen en pensioenplannen Eerst even over dat stemmen. Ook in mijn gemeente (Keerbergen) hebben ze een verlaagde tafel met stemcomputer. Er staat meestal wel een stoel bij die ik weg moet laten zetten ;-) maar verder gaat dat gelukkig allemaal heel ok!

Over het pensioen van Eiko... eerst en vooral: veel respect voor je beslissing én voor je manier van communiceren daarover! Dat kan niet eenvoudig geweest zijn. Hoedje af daarvoor (euh, maak daar petje van ;-) ) Zelf heb ik geen assistentiehond dus ik kan onmogelijk zeggen dat ik het echt helemaal kan begrijpen. Een vriend van mij is blind en moest een tweetal jaar geleden zijn allereerste geleidehond met pensioen laten gaan. Ook voor hem en zijn gezin was dat iets waar ze eerst heel erg tegenop keken. Ook bij hen is de oude hond uiteindelijk binnen het gezin kunnen blijven en geadopteerd door zijn thuiswonende volwassen kinderen. Dat vond iedereen het beste en de beide honden vonden dat blijkbaar ook heel erg OK. De nieuwe hond had zijn eigen tuig en de oude hond vond het helemaal niet erg als zijn baas met de nieuwe hond ging werken. Tenslotte gaat een hulphond niet zomaar op pensioen he er zijn inderdaad de fysieke en leeftijdsgebonden beperkingen. Hij genoot zoals ik dat toen kon zien echt wel van de extra aandacht van de andere gezinsleden. Dat wens ik jullie met Eiko ook toe! Zo'n mooie carrière - mobilitiet, unief,... - mag afgesloten worden met een welverdiend pensioen he! En dan nog met een kantoorbaantje :-) Alle geluk voor jullie verder! Groetjes, An

PS ik heb gisteren geknuffeld én buikje gekriebeld bij de nieuwe pup :-) het is een schatje!

Gepost door: AnW | 24-04-07

Mooie fotos!
Wat zijn het toch dutskes als je ze wast!

Gepost door: Jen | 27-04-07

verdikke, mijn baas vergeet wel niet van mijn pootje er ook bij te zetten zeker...

TJ!

Gepost door: TJ | 27-04-07

Hi...

lijkt wel of Eike in de permanent is gezet!

Gepost door: SANDRA | 02-05-07

oh.... sorry tikfoutje
Eiko ik hoop dat ik je niet te zwaar beledigde

ook een poot van Tommy

Gepost door: SANDRA | 02-05-07

De commentaren zijn gesloten.