17-04-07

M&M tubetje

Vele foto's die hier op mijn blog verschijnen, nam ik niet zelf omdat ik de foto's niet kan nemen zoals het moet qua positie van de fotograaf. Daarom neemt Anne-Catherine, Maarten, Florence of Fu de foto in mijn plaats met mijn - al dan niet gevolgde - aanduidingen. Eind maart vond ik echter een soort fotografie die ik wel volledig zelf kon beoefenen: macro fotografie! Hieronder mijn eerste foto's die ik meteen ook samenbracht in een mozaiek.

M&M?

Dit zijn de mooiste close-ups uit een hele reeks waar het tubetje met Eiko's brokjes centraal staat. Er kunnen een tiental grotere brokjes in worden bewaard zonder dat een enkel geurtje kan ontsnappen! Hierdoor komt het brokje onverwachts: ze ruikt het niet van verre komen! Deze tube heeft een klein formaat en past dus perfect op de schoot, in een jaszak of handtas waardoor ik het overal bij me heb. Zo kan ik Eiko op elk moment belonen met een in haar ogen supergigabeloning: een brokje! Natuurlijk blijft dat brokje slechts een supergigabeloning indien ze het niet te pas en te onpas krijgt: als ze iets supergoed doet, iets nieuws, iets dat ze écht mag herhalen, iets dat ingeprent dient te worden, iets dat wordt getraind, enzovoort.
Jammergenoeg sneuvelde het doosje vorige week aan zee: 's nachts verveelde Fado zich en knorde zijn maag. Het tubetje ruikt natuurlijk ietwat naar brokjes, zeker voor een gevoelige hondenneus en stond bovendien op de rand van de eettafel... Hij heeft het genomen en is erop blijven knabbelen tot het al zijn koekjes en smaak had prijsgegeven... Gelukkig vond Maarten nog eentje dat even zacht opent als mijn lievelingstubetje. Het werd een groentje dat zijn plastic M&M's jasje reeds verloren was. Het opent écht even gemakkelijk en blinkt nog mooi! En toch heb ik heimwee naar mijn oud geel tubetje... Gelukkig nam ik er onlangs nog een vijftigtal foto's van!

10:45 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

cool Mooie foto's zeg. Een waar talent is ontdekt!
Deze hobby kunnen we mss ook eens samen beoefenen. Dan kan ik van jou leren!

Gepost door: A-C | 17-04-07

echt knap Leuke foto's, en mooie compositie!

Gepost door: Josie | 17-04-07

Bedankt voor je lieve woorden...........

Liefs Astrid en Mellis

Gepost door: astrid | 17-04-07

!!! leuk, echt tof, moet ik ook eens proberen ;-)

Gepost door: Maggy | 17-04-07

;-) waar lege verpakkingen allemaal niet goed voor kunnen zijn ;-)
Let wel op dat Eiko het doosje niet herkent en dan in de winkel ook zo'n doosje wil meenemen :P

Ik had een stoma, heb ik 6 weken gehad, nu ben ik die alweer kwijt.
Ik heb idd nog bijna nooit iets precies gepost daaromtrend, waarschijnlijk post ik over een paar dagen nog een stukje daarover. Als ik durf, want het is een world wide web, je weet nooit wie er allemaal meeleest :P en als je m'n tellertje bekijkt zijn dat er heel wat!

Fijne avond :-)
Fly

Gepost door: Fly | 17-04-07

Gelukkig nog een hele hoop herinneringen aan je ouwe getrouwe doosje! :p
Mooie foto's trouwens.

Gepost door: frambloos | 18-04-07

dit artikel met foto's mss iets voor de hhg?!

Gepost door: Maggy | 20-04-07

@Maggy Ze lezen deze blog en nemen er af en toe iets van over: ik zei hen al lang dat dat geen enkel probleem was!
Jammergenoeg zijn die tubetjes naar 't schijnt niet meer tekoop! Als iemand er nog vindt: kopen! Want ze gaan ooit eens stuk en ik heb er geen 5 meer. En voor ons moeten ze dan nog zacht openen en dat doen ze niet allemaal...
Bij deze een oproep: wie weet waar ik zo'n tubetjes kan vinden?

Vind je 't echt zo goed? Dan mail ik het met uw advies er ook bij ;-) Voor mensen met 'n spierziekte is 't echt handig.

Gepost door: Daphné | 21-04-07

ik had voor Prins zoiets derelijks gemaakt van pvc pijp maar ik kan het vpoor Tommy niet gebuiken. Het is te groot voor zijn bek. Mijn vaag is nu denk jij dat een heel klein hondje dit kan apporteren? Ik ben nl al heel lang op zoek

Gepost door: Sandra | 02-05-07

De commentaren zijn gesloten.