05-03-07

Dogs on the block

Net zoals Finn en Pepper heb ook ik me ingeschreven op de nieuwste datingsite voor honden: Dogs on the Block.
Mijn profiel en wandelroutes kan U hier bewonderen.
Wie wil samen met ons gaan wandelen?
*giechel*

Daphné is alleszins meer en meer klaar om er opnieuw in te vliegen: vandaag gingen we voor het eerst in weken opnieuw naar de Colruyt. De frigo was leeg op een paar yoghurtjes na: het was duidelijk tijd om grote inkopen te doen! Jammergenoeg moesten we achteraf te voet terug naar ons kot... Kotgenootje Jo had zijn trekkersrugzak volgepropt met niet-breekbaar gerief en aan Daphné haar rugleuning gehaakt. De rest van de aankopen pasten net in de eivolle kartonnen doos die Jo de hele rit huiswaarts in evenwicht wist te houden bovenop de rugleuning van de rolstoel. Daphné zelf zat er wel iets minder comfortabel bij met 12 liter cola onder haar benen... En last but not least: ook ik heb mijn steentje bijdragen. Ik heb mijn pakje botjes hélemaal zelf naar ons kot dragen. Ik liep zo fier als een gieter al kwispelend naast mijn baasje haar stoel die geladen was als een pakezel!

18:40 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Echt een koddige foto!

En als jullie niet zo ver weg hadden gewoond, had je hier iemand om mee te wandelen ;)

Chantal en Djuna

Gepost door: Chantal | 06-03-07

wij staan er ook al een tijdje op Ook wij zijn dogs on the block :-)
Luca en Figo

Gepost door: Josie | 06-03-07

lebber ik zal eens piepen op die site en mss ook profielke aanmaken!!!
Ne lebber van Nox aan eiko voor haar flinke werk.

Gepost door: Maggy | 06-03-07

een heel fijne dag toegewenst,lang geleden dat ik blogjes kon doen ,maar ik ben terug,hier valt veel te lezen,proficiat,ik kom zeker terug,doe zo verder lieverd,groetjes en tot de volgende,heel véél liefs van mammytje en succes met u blogje!!
http://www.sunnypalace.be

Gepost door: mammytje | 06-03-07

Hallo Daphne en Eiko,

Wat ben jij een kanjer!!! En Eiko natuurlijk ook. Ik heb diepe bewondering voor jullie beiden, chapeau :-)

Ik ben blij dat ik jullie op deze wijze kan leren kennen en hoop dat we samen nog veel kunnen uitwisselen...

Heel veel beterschap, sterkte en succes met alles wat je onderneemt en tot gauw,

Saskia en Sogno :-)

Gepost door: Saskia en Sogno | 07-03-07

Hallo, ten eerste.... gelukkig dat je weer een stuk beter bent! Vervolgens even de uitleg van onze log. Baasje zit in een rolstoel, hij heeft een ongeluk gehad bij het leger. (ze accepteren geen ongelijk, zelfs na 2 rechtzaken niet) Daardoor begon Baasje wel eens te twijfelen aan zichzelf, omdat vele dokters zeiden dat hij zich aansteld! Nu blijkt dus duidelijk van niet.
Verder heeft ons Vrouwtje ook zo haar handicaps, o.a. een Erbse Parese, dat is een verlamde arm. Ze heeft nog wel meer dingen hoor, maar dit kun je het beste zien bij haar, maar dat intresseerd haar niets, ze gaat gewoon door! Dan komt er hulphond Chester, een Witte Herder die eigenlijk alleen voor Baasje was, maar omdat hij ook de aanvallen van Vrouwtje vroeg merkt, verder kan hij haar ook nog helpen i.v.m. de arm.... zo is hij dus een gezamelijke hulphond. Dan komt Inya, hij is de oudste Havanezer en Vrouwtje's psychische hulphond. (tot Vrouwtjes lol bestaan die echt, want Vrouwtje had dat maar verzonnen) En dan last but not least Anoki, die is vorig jaar januari bij ons komen wonen als 2e Havanezer en hij is gewoon de stuntel van het gezin.
Wij hopen dat het nu iets duidelijker is?? Het blijft moeilijk hier in ons gezin, maar we hebben vreselijke lol met elkaar en zijn zo veel mogenlijk optimistisch.
Knuffels...Inya, Chester, Anoki, ons Baasje en Vrouwtje

Gepost door: De Doggies | 10-03-07

Helaas te ver Jammer dat je te ver uit de buurt woont, maar wie weet als we ooit eens in de buurt zijn ;)

Ook ik ben een dog on the block lid.

Foto's van mijn hond op onderstaande website.

Gepost door: Jacky | 24-04-07

De commentaren zijn gesloten.