06-02-07

Plassen met haar mond vol

Na een lange examenperiode en nog wat achterstallig werk zijn we hier terug. Niks verantwoordt deze lange stilte maar hopelijk vergeeft U het ons.
De lesvrije week wordt vanavond bij deze officieel ingezet en morgen vertrekken Inge, Annelies, Maarten, Eiko en ik voor enkele daagjes naar zee.

Ondertussen kom ik hier nog een van Eiko's gekke fratsen neerpoten. Gisteren liet ik haar zoals elke ochtend uit voordat ze haar ontbijt kreeg. Op weg naar het plaspleintje gritste Eiko alvast de lege etenspot van Minoes mee. Zo moest ze binnenniet meer wachten tot iemand de tijd nam om een pot vanop het aanrecht aan te geven daar die buiten mijn bereik staan. Terwijl ze richting plasplein huppelde met de pot in haar mond, vroeg ik me reeds af wat ze zou doen met die pot eens ze aangekomen was en haar behoefte wou doen. Alhoewel ze makkelijk blaft met haar mond vol, had ik toch enige aarzeling verwacht voor ze zou plassen met haar mond vol. Tegen al mijn verwachtingen in ging ze echter meteen door de knieën voor zowel een kleine als een grote boodschap waarna ze vrolijk richting keukendeur sprintte om haar ontbijt in ontvangst te nemen.
Gek? Gek van eten ja! En van dingen in haar mond nemen ook ja...

20:06 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |