22-12-06

Rariteit nummer vier: Ik vind werken leuk!

Schaduw zijde wierp ons een stokje toe dat Eiko met veel plezier opving: zes rariteiten... We verdeelden ze eerlijk: Eiko zal er vijf beantwoorden, ik één.

Vijf rariteiten? No problemo! Onder het motto: liever speciaal dan normaal!

Ik werd er onlangs tien maar heb nog steeds weinig grijze haren: geen grijze snor, enkele zilveren sprieten op mijn kin en langs mijn hals, en last but not least wijd verspreid enkele tientallen lange witte haren op mijn buik.
Ik slaag reeds drie jaar op rij aan de universiteit terwijl ik tijdens elke les en elk examen slaap en zelfs erg luid snurk. Buitenvliegen? Buizen?! Integendeel! De proffen hebben het graag: ik ben hun lieveling!
Ik lig elke zomer uren in de zon wat bij mij niks oplevert: ik bruin niet, ik bleek niet af, ik word zelfs niet rood. Het enige wat ik wél doe is opwarmen tot ik oververhit ben en schaduw moet gaan opzoeken.
Ik vind werken leuk!
Ik bijt op mijn teennagels terwijl ik zweetvoeten heb...

En ik? Ik blog reeds anderhalfjaar en beantwoordde nog geen enkel stokje... *Schaamt zich diep*


Indien het hier de komende zes weken stil, luid, gek, down of stressy wordt, wees niet bang, het is een tijdelijk doch steeds wederkerend fenomeen bij studenten: wegens de nakende examens brengen wij binnenkort net zoals vele anderen opnieuw massa's uren door achter onze boeken en zoals hopelijk iets minder andere studenten in ons mand als morele en mentale steun.

And so it began...
De Blok 23 december 2006 - 30 januari 2007.

22:58 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

prettige feestdagen van het ganse cocoonteam,en thx voor u bezoekjes,groetjes en heel veel liefs....mammytje !!

Gepost door: mammytje | 23-12-06

Kerstmis Nog maar goed dat Eiko op de teennagels bijt ... en niet jij!!! ;-))))))) Geef Eiko een flinke knuffel en extra kluif! Prettige feestdagen!!!

Kerstbloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 23-12-06

Prettige feestdagen! Veel succes met de blok! Geniet alvast van de gezellige feestdagen! Mijn baasje denkt trouwens dat ze je deze week zag aan het station in Leuven. Al kent ze je niet, dacht ze toch hé, is dat niet Daphne met Eiko? Gek hé, dat mensen elkaar herkennen van zo'n blogje.
Lieve groetjes,
Mamsel

Gepost door: Mamsel | 23-12-06

succes! Succes met de blokperiode!
Das het voordeel van een blog: je kan er altijd komen uitblazen tijdens een pauze.

Verlang je niet om een hond te zijn tijdens de examens: lui vanuit je mand kijken(met een oog open, twee ogen is te vermoeiden :P) naar je baasje die zit te zweten boven haar boeken, zonder dat je begrijpt wat daar nu zo leuk aan kan zijn!?

Als het snurken te vervelend wordt, moet je snurk-deuntjes aanleren op je favo muziek. Of geheugensteuntjes leren snurken, is handig tijdens het examen, heb je een samenvatting in snurk-vorm :D

Veel blokplezier en vergeet niet af en toe een frisse neus te halen; tegen teveel stress!

Fijne feestdagen!
Fly

Gepost door: Fly | 23-12-06

Snurkdeuntjes... Gekke Fly...
Snurken is gewoon ZEN!
Relax tot en met...

Dat knagen aan de teennagels, dat is pas irritant: het maakt je nerveus (snel geluid)...

Gepost door: Daphné | 23-12-06

Beste Daphné en Eiko, veel succes met de blok en blog! En je hebt gelijk: snurken werkt rustgevend. Als onze Erkan in zijn mand ligt te snurken, krijg ik steeds zin om erbij te kruipen en ook een tukje te doen. Misschien niet ideaal als je moet studeren? Groetjes!

Gepost door: Enid | 24-12-06

De commentaren zijn gesloten.