02-12-06

Sinterklaas kapoentje

Sinterklaas kapoentje,
gooi wat in mijn schoentje,
gooi wat in mijn laarsje,
dank je Sinterklaasje!

Vele likjes van uw allerzwartste kapoen,
Eiko


Baasje vroegde mijn verlanglijstje toe aan haar brief naar de Sint. En omdat ik - zoals de Sint hier kan lezen - dit jaar extreem braaf en flink ben geweest, denk ik wel dat Hij vannacht leuke dingen zal achterlaten in mijn schoentje... Okee ik geef het toe het is een pantoffel: wij hebben helemaal geen schoenen! En gelukkig maar! Ik hou ervan om rond te lopen op mijn blote stinkvoetjes en als het te warm is, loop ik gewoon niet!
Om onze beloningen in ontvangst te kunnen nemen, hebben Fado en ik onze favoriete pantoffel voor de haard gezet. Fado is verzot op die ene versleten stinkpantoffel van baasjes' mama die ze dan ook noodgedwongen aan Fado doneerde: de pantoffel lag meer in Fado's mand dan ergens anders en was bijgevolg niet meer zo draagbaar. Mijn favorieten zijn baasjes' knalgele superzachte keigrote Winnie-The-Pooh-pantoffels wiens neus en oor ik ooit in al mijn enthousiasme kapotknabbelde...
En als de Sint ons overslaat, eet ik gewoon die wortel voor zijn paard op!
Update: Fado en Eiko kregen elk een groot bot en een speelgoedje. De Sint gaf Eiko een grote tennisbal met een touw aan. Fado kreeg een grote plastieken kip. Nu heeft de Sint zich echter een beetje vergist vrezen mijn zus en ik... Fado is namelijk geobsedeerd door ballen sinds hij de zijne kwijt speelde bij tante dierenartse terwijl Eiko de bal veel te hard vindt en hij amper stuitert waardoor ik hem niet verder kan gooien dan twee meter. Fado heeft bovendien totaal geen interesse in de kip daar die niet leeft, terwijl Eiko de kip reeds bombardeerde tot knuffelbeest van de dag!
Wat nu?!
Foto's volgen...

22:02 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

heyz hih, leuk zeg
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 02-12-06

Honden die praten ... 't Is en blijft raar, zo hondenvertelseltjes, maar wel o zo leuk!!! Thnx voor je bezoekje!

Ook groetjes van Branca en Dinya

Gepost door: Pliske | 03-12-06

Djuna heeft ook al een leuk speeltje van de sinterklaas gehad! Ben benieuwd wat Eiko krijgt :)

Groetjes van ons

Gepost door: Chantal en Djuna | 03-12-06

amai Ik kreeg niks van de sint, zou baasje me niet flink vinden, mss at ik teveel vuil en drollen, mss trok ik teveel aan de lijn, ofwel vergat de sint me omdat kindje ook niks kreeg?! Heb al een geluk dak niet in de zak moet bij zwarte piet zekers?!

Gepost door: noxy | 04-12-06

En het klontje suiker? Voor bij de koffie! ^_^
Maar de Sint zal wel komen lieve Eiko.

Gepost door: Frederick | 04-12-06

Hey! Zoals beloofd in het hondecafé heb ik eens op "het pootje"geklikt! Tof dat je nu lekker makkelijk in en uit kan op uw nieuw kot! Nen dikke knuffel en een bonjourke van Sumo,
Katrien en Kids en Sumo xxx

Gepost door: katrien | 08-12-06

De commentaren zijn gesloten.