12-11-06

Kim en Olly op bezoek!

Eergisteren kwamen Kim en Olly op bezoek! Kim en ik babbelden al een tijdje via mail en msn en hadden dan ook maar eens afgesproken.
Eiko en ik gingen Kim en Olly oppikken aan de bushalte waarna we snel iets kleins aten op mijn kot. Daarna maakte Anne-Catherine een heleboel foto's en gingen we samen wandelen in het Arenbergpark waar Eiko, Anne-Catherine en ik op kot zitten. Terwijl Kim, Anne-Catherine en ik op het gemak een toertje wandelden, krosten Olly en Eiko samen de ziel uit hun lijf! Tijdens die eerste sprint wandelden we rustig verder daar Kim en ik er redelijk zeker van waren dat Olly en Eiko ons wel in het oog zouden houden. Verkeerd gedacht: de dames gingen zo hard op in hun spurtje dat ze vijf minuutjes later gewoon op de startplaats op ons stonden te wachten, terwijl wij honderd meter, een bruggetje en een bocht verder al een poosje lichtjes ongerust doch immer enthousiast stonden te roepen. Anne-Catherine is dan maar snel opzoek gegaan naar onze zwarte dames daar ze al enkele minuten echt in geen mijlen te bespeuren waren. Ze vond ze dus terug op de plek waar we ze loslieten: aan het wachten op enthousiast geroep van Kim en ikzelf... Na de korte zoektocht namen de dames nog een frisse duik in de Dijle en sprintten nog een héél aantal toertjes op het voetbalveld (foto) zonder ons uit het oog of oor te verliezen... Ze hadden namelijk héél snel door dat er koekjes te verdienen waren indien ze zich kwamen aanmelden (foto) al dan niet op commando! Toen ze echter plots in koor het gras begonnen af te likken, herinnerden we ons ineens dat op die plaats de avond voordien waarschijnlijk een doop was doorgegaan. Daar het ook plots tijd was voor Kim en Olly om de bus naar het station te nemen, lijnden we onze zwarte natte assistentiehondjes dan ook maar snel aan en keerden terug kot- en buswaarts!

Dankjewel Kim, Olly en Anne-Catherine voor de superleuke namiddag!!! En tot de volgende keer!!!

Ps: Eergisteren was het ook zeven jaargeleden dat mijn hulphond Eiko bij mij thuis werd afgeleverd! Een super wandeling om zeven knotsgekke jaren te vieren, vind je ook niet?
Die avond kreeg ze ook nog een groot bot cadeau!
Als toemaatje nog een gekkebekken foto van Eiko terwijl ze een groot bot aan het verorberen is, genomen deze zomer op reis in Spanje.

15:02 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Die laatste foto... ... is echt fantastisch!

Gepost door: Anneke | 12-11-06

mooie fotos en klinkt idd als een zeer gezellige namiddag

Gepost door: g*lover | 13-11-06

Hallo Daphné & Eiko Bedankt voor je reacties én voor je stem op mijn site ;-) Longen werken inderdaad veel beter als ze niet ontsteken, maar daar zijn we nu toch weeral door. Heb hier ineens een eindje bijgelezen en vroeg me even af hoeveel tegoed er zoal op Eiko's bankrekening staat ;-) Sjieke kaart die ze daar heeft! Dan toch met wat verbazing de hele discussie over de 24-urenloop gelezen en ach, het zal niet de eerste en ook niet de laatste keer zijn zeker dat zo'n discussie losbarst. Doe verder zoals je zelf kan en wil zou ik zeggen en als ik die foto's zie van die rennende honden dan denk ik dat je dat allemaal heel goed aanpakt. Maar wie ben ik ;-) Groetjes en tot later,

Gepost door: An | 14-11-06

De commentaren zijn gesloten.