02-11-06

Ignore the voices...

Sinds dinsdag heeft Maarten een nieuwe webcam en zoals elke jongen testte hij zijn nieuw technisch snufje de voorbije dagen dan ook regelmatig uit. Zo voerden Maarten en ik dus een gesprek via de cam, micro en luidsprekers terwijl ik mijn bureau opruimde. Toen ik even naar 't toilet moest vroeg ik Maarten dan ook om even op Eiko te passen. Toen hij Eiko riep om te te checken of ze zou reageren, bleef mevrouw Eiko parmantig liggen. Alsof ze dacht "I must ignore the voices in my head..." Zouden dat de zware gevolgen van vier jaar honds studentenleven zijn?

20:10 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Eiko Ze is trouw
en luistert alleen naar jou!

Groetjes

Gepost door: emiel | 02-11-06

MSN Hoi hoi. Hier zijn wij weer! Chester lijkt het ook wel wat om als enige hond te zijn, aan de andere kant, als Baasje naar zijn werk gaat, gaat hij mee en is dan de enige hond. Hij luisterd dus normaal ook beter naar Baasje. Maar thuis vindt hij het toch ook wel leuk om wat te dollen met ons, Inya en Anoki.
Ons Vrouwtje wil graag met je msn'en, maar achter de msn is ze héél gauw moe, dus dan alleen korte tijden als je het niet erg vindt?
Ze is daarom ook niet veel op msn! kunnen anderen ons emailadres zien hier? Zo niet dan schrijft Vrouwtje de volgende keer het emailadres erbij! Is dat goed?
Knuffels en vele poten van ons...Inya, Chester en Anoki

Gepost door: Vrouwtje van Inya, Chester en Anoki | 02-11-06

eeeey En mijn copyright op deze foto?
En ja Eiko zal wel altijd dezelfde blijven zeker. Lalalalaaaaaaaa, ik hoor u niet! Oe, waren dat brokjes die rammelden. Nanananaaaaaaaa, nu hoor ik u wel ;)

Gepost door: Anne-Catherine | 03-11-06

hond? zo begint ze wel op een kat te lijken, die luisteren ook alleen maar als ze goesting heben ;-)

Gepost door: schaduw zijde | 03-11-06

Arme schat...
Wat een zwaar leven heb je toch...

Onze Ami reageert trouwens wel op stemmen.
Zo was onlangs zijn trainer eens op de radio, en Ami zat als een gek te zoeken waar de trainer nu gebleven was toen hij dat fragmentje hoorde :)

Gepost door: Karlien en Ami | 03-11-06

grappig Heel grappig... ik speelde zo eens een filmke af van vitaya waar Christine of Caro van hachiko inkwamen, Nox zijn oren gingen dan ook half de lucht in!!!

Zeg Daphne hoorde van Eveline dat mijn reiskoffer (kitten benefiet) al lander dan een maand bij u staat. Wanneer zou ik die eens kunnen terug krijgen? Of wel moet je die aan Kristoff ofzo geven mss zie je hem meer dan mij!!!

Gepost door: Maggy | 03-11-06

Stemmen op tv herkent Eiko denk ik wel eigenlijk! Raar hé?

De kattenkoffer staat inderdaad al een week of meer thuis (papa nam hem eens mee naar huis toen hij in Leuven was). Nu alleen nog vragen wanneer papa eens in Lokeren moet zijn en dan checken of je dan thuis bent. Ok?
Kristoff zag ik ook voor het laatst op zijn masterfeestje hoor, net als jij.
Groetjes

Gepost door: Daphné | 03-11-06

Zoals Emiel zegt... ... zal ze, denk ik, enkel naar jou luisteren.
Ze ziet er trouw uit, en zo zal ze ook wel zijn.

Gepost door: Frederick | 04-11-06

kan je ze ongelijk geven...? Eiko laat zich zo makkelijk niet vangen he :-) Leuke foto trouwens.

Gepost door: Josie | 05-11-06

De commentaren zijn gesloten.