23-10-06

Superweekend!

Het was een superweekend!!! Zee, wind, spel, moord, maffia, superlekker eten, mega gezelschap, kortom de max!En wat Eiko uitspookte dit weekend? Ze was héél braaf, voorbeeldig, rustig en gelukkig af en toe een beetje gek.

Ze leerde dit weekend ook opnieuw steeds sneller haar eigen leiband oprapen en afgeven.
Ik kan haar leiband het snelste bemachtigen indien ze op commando met haar voorpootjes op mijn voetplanken naast mijn voeten komt staan zodat ik haar leiband kan nemen. Tijdens de winterperiode ligt er echter een zitzak in mijn rolstoel opdat mijn benen niet ijskoud zouden hebben. Die zitzak neemt echter mijn volledige voetplanken in waardoor Eiko's pootjes er dan niet meer bij passen...En omdat ik vreesde dat het aan zee erg koud en winderig zou zijn had ik hem dit weekend reeds aan.
Dan moet ze zelf haar leiband oprapen en die al dan niet op mijn schoot komen afgeven. Doordat ik dit commando de laatste maanden veel minder vaak gebruikte, is het wat verwaterd... En daar ik op weekend perse zelf voor haar wou zorgen opdat ze geen last zou zijn voor de groep, was ik genoodzaakt dan al af en toe te beginnen oefenen.
En het oefenwerk wierp al snel zijn vruchten af! Vandaag nam ze haar leiband reeds op eigen initiatief, superenthousiast in haar mond waarna ze hem zeker een minuut lang zonder morren vasthield!
Super hé!?

Er gebeurde wel zoals vorig jaar op terugkomweekend opnieuw iets grappig/schaamtelijk maar dat vertel ik een volgende keer...

21:38 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

jullie hebben eigenlijk goed weer gehad, spijtig dat ik er niet bij was

Gepost door: Nico | 24-10-06

fijn Fijn dat je een top weekend hebt gehad. En inderdaad zat het weer ook mee. Ik ben benieuwd naar dat grappigs.

Gepost door: Nancy | 24-10-06

geweldig 'n buitenlands maatje! Hallo wij zijn drie Doggies, waarvan één een hulphond is. Ik, Chester ben bijna 8 jaar en een AC witte Herder. Ik help mijn baas, die nu op bed ligt omdat hij zo dom was om door z'n rug te gaan. (weet jij hoe je dat doet in een rolstoel?)Afijn ik kan de dag niet wachten totdat we weer naar het werk gaan, van thuis zitten wordt een hond ook maar lui, nietwaar?
Wij willen in ieder geval de complimenten geven voor je leuke, gezellige en intressante log!
Als je tijd hebt, kom eens een kijkje nemen bij ons.... het gaat wel over de hele familie hoor, niet alleen over mij (had best gemogen van mij!) Maar goed, Vrouwtje vond dat ik al genoeg naast m'n poten loop, humpfff!
Een ferme poot, pootjes van mij broers en groeten van mijn Vrouwtje én Baas! Chester

Gepost door: Inya, Chester en Anoki | 25-10-06

De commentaren zijn gesloten.