07-10-06

Steracteur sterartiest

Gisteren maakten mijn Mama, zus Florence, Kirsten, Willem, Eiko, Maarten en ik deel uit van het driehonderdkoppige publiek van Steracteur Sterartiest! Heeft U ons gezien? We zaten helemaal bovenaan in het midden, allemaal op een gewone doch extreem comfortabele stoel en hadden zo een mooi uitzicht over de rest van het publiek, het podium en de hele studio! Het was echt wel waaw! De manier waarop ze die studio filmen vanuit allerhande hoeken waardoor die zo reusachtig lijkt! Echt shiek! Ik had het me zeker dubbel zo groot voorgesteld! De show zelf was wel redelijk vermoeiend daar er nogal wat geklapt en gejoeld moest worden wat uiteindelijk wel "een goeie oefening was voor mij" (hoor ik mijn kinesist al zeggen)!
En Eiko? Eiko heeft de hele tijd onder de stoelen van Maarten en ik languit liggen maffen! Het gejoel, de warmte van de spots, de trillende tribune door de bassen en zelfs de gekke bende polonaisedansers achter onze rug lieten haar ijskoud!!! Ze heeft niet gehijgd, niet gesnurkt, niet rechtgestaan, geen poging tot wandeling ondernomen, niks van dat alles! Het enige wat ik haar heb voelen doen, is eens van kont-kant veranderen! Extreem flink, vindt U ook niet?

Na de show dronken we nog iets in de bar om af te koelen, toen ineens alle artiesten binnenkwamen om een praatje te maken! Kirsten en Flo hadden toen ineens het geniale idee om te proberen een foto van elke bekende vlaming met Eiko en ikzelf te nemen. Ze doorkruisten dan ook menigmaal de inkomhal op zoek naar steracteurs, sterartiesten en andere bekende gezichten! Een deel van het resultaat van hun queeste kan U hieronder bewonderen!
Danku Mama voor het vervoer, Kirsten voor de kaarten en de uitnodiging, Maarten voor het heffen en iedereen voor de superleuke avond!!!

13:16 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

potverdikke! Als ik dat had geweten... net gisteren voor de eerste keer niet gekeken... :-(

Gepost door: kaatje | 07-10-06

heyz amai, dat klinkt leuk
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 07-10-06

het was super-mega-fantastisch leuk Gisteravond was supergezellig en superleuk.
Gelukkig dat jij en eiko binnen mochten! (Dank je één ;-) :-p)
Eiko was inderdaad super braaf en vond het maar al te leuk om te knuffelen met de bv's !!!
We moeten dit zeker nog eens over doen!! Dit was ZEKER voor herhaling vatbaar.
En ja, dat doorkruisen van de inkomhal op zoek naar steracteurs en sterartiesten en zo, dat is super graag gedaan! ;-) Ik ben mega blij dat al die bv's met (veel) plezier afkwamen tot bij jou, om met jou en eiko op de foto stonden!!!! De één was al iets rapper zot van eiko dan de ander :-p.
Ik hoop dat de meeste foto's gelukt zijn! In ieder geval heb je een foto van jou en eiko en iedere steracteur die in deze aflevering nog meedeed!

Allé, ik hoop dat we binnekort, nog es samen weggaan naar een live-opname, want dit was echt de max!!!! ;-)

Gepost door: kirsten | 07-10-06

*** Ik ben blij dat je een toffe avond hebt gehad!!! En met al die sterren op de foto, ik moet toegeven dat ik toch een beetje jaloers ben. :-)
Groetjes en geniet nog van je weekend.

Gepost door: Annelies | 07-10-06

Zozo! Wow, Eiko heeft dat keiflink gedaan! Olly kan dat tot nu toe niet, enfin, die slaapt of rust eigenlijk niet makkelijk in tuig. Die is altijd alert. Kan dan wel blijven liggen maar als mensen of stoelen ofzo te dicht bij haar komen, dan gaat ze altijd uit de pad (extreem beleefd, hihi). Maar ik vind het niet erg, zolang ze geen mensen stoort en rustig blijft, is het oké :). Olly is echt een mega-alerte hond @ work! Ik heb je niet gezien (hahaha), maar volgens mij kan je die aflevering of stukken eruit nog via het Internet nakijken, google maar eens!

Gepost door: Kim & Olly | 07-10-06

tv Had ik het geweten had erop gelet of ik u niet zag, had dan extra gekeken tss publiek...

Idd die podiums zien er altijd heel groot uit op tv maar werkelijkheid is anders, je moest eens weten hoe Kristoff en ik ons moesten wringen in de tijd van "recht van antwoord" met Goedele...
Niemand had toen door dat Nox bij me was, die lag ook stil naast me. Ik kwam wel niet uit de rolstoel, dat zou ook heel lastig geweest zijn voor mijn rug. Waren er dan geen plaatsen voor de rolstoel? Of wou jezelf tss de rest op zetel zitten?

Ben benieuwd naar de foto's, als ik naar recht van antwoord ging, was Ann Nellissen zot van Nox (zoals je ook kan zien op mijn site).

Gepost door: Maggy | 07-10-06

Ooit.. ben ik ook nog naar zo'n opname geweest van één of ander spelprogramma lang geleden. Is wel fun voor een keertje. Sorry ik heb niet gekeken. :s

Gepost door: kleintje | 07-10-06

klinkt inderdaad super...
zou ook ooit wel eens graag naar zo'n opname gaan (en dan spastisch zwaaien naar de eerste de beste camera :p)
en ik zou het ook wel zien zitten als mijn hond zo braaf zou zijn in mensenmassa's :s :)

Gepost door: frambloos | 07-10-06

Hey,
Heb je ook een foto tesamen met Andrea? Zou je aub zo vriendelijk willen zijn om die eens naar mij door te sturen? (aude_audenda64@hotmail.com)

Ik ben namelijk een supergrote andreafan en verzamel allemaal foto's van haar.

Alvast heel erg bedankt :).

groetjes,
Lieneke

Gepost door: Lieneke | 28-10-06

Hallo,
Leuke blog en leuke foto's. Vooral de foto van Eiko met Sofie van Moll vind ik super. Ik ben de beheerder van Sofies officiële forum. Het zou leuk zijn als u de foto zou posten op het forum. Uiteraard met bronvermelding en link naar deze blog. De URL is http://sofievanmoll.proboards83.com
Hopelijk tot daar!
Groetjes,
Tine

Gepost door: tine | 29-10-06

De commentaren zijn gesloten.