23-09-06

Ikea-hond

Mijn kleine zus Florence gaat op kot! Jaja, de twee zussen zitten beiden op kot in Leuven - gelukkig op tien minuutjes van elkaar ;-). Omdat Flo nog enkele meubeltjes nodig had op haar nieuw kot gingen we vandaag met het hele gezin naar Ikea. Ook ik kreeg nog wat spulletjes voor op m'n nieuw kot: opbergidee om bijvoorbeeld Eiko's jas en leiband in te steken, drie fleurige keukenmessen, twee afwasborsteltjes (ik kan zelf afwassen op mijn nieuw kot!), twee kussenslopen, twee rode kot-braadpannen, een supermooie kader en zes handige deurknopjes (waarom leg ik later eens uit).
En ook Eiko had iets nodig op haar nieuw kot! Mijn miss Eiko kreeg een supercoole drinkpot! In haar oude drinkpot kon maar half zoveel water waardoor twee keer per dag haar pot moest vullen wat ik af en toe eens vergat tot groot ongenoegen van Eiko... En daar de oude mat was van de kalk van drie jaar kotleven die Calgonit zelfs in een rondje vaatwas niet kon verwijderen, was de pot dringend aan vernieuwing toe!

Maar weet U het grappigste moment van de dag? Een kindje dacht dat Eiko een Ikea-hond was daar zij een Ikea-jasje droeg! Ahja! Blauw en geel, das Ikea hé! Jaja, en ook een assistentiehond van bijvoorbeeld vzw Hachiko! Ik wist wel niet dat op Ikea-jassen het opschrift "niet aaien! ik werk!" droegen... Zou dat gelden voor alle Ikea-medewerkers?

De fotoshoot:

Eiko en haar 'collega's'.


Eiko met bijpassende Ikea-zak en nieuwe drinkpot.

Eiko's camouflagetechniek.

Eiko's camouflagetechniek in close-up.

Eiko and the Ikea-experience.


Ps: Morgen gaan Maarten, Eiko en ik naar Flikkendag! Daar gaan we meewerken aan de demonstraties die vzw Hachiko geeft in de loop van de dag (precieze uren) op de Kalandenberg! Misschien pogen we opnieuw iets te gaan eten in Le Pain Quotidien... Wie weet is de zaakvoerder tegen dan van mening veranderd! Hij kan namelijk Hachiko's demonstraties de hele dag volgen vanop zijn terras!

20:50 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

2 banen! Hoi Ikea hond.

Toe maar twee banen. Jij wel. Wat denk je is dat iets voor mij Ikea hond, of word ik daar ook doodmoe van, moet je daar ook gezond voor zijn.

Ach... ik heb geen geel- blauw jasje dat is waar ook! Jij hebt maar weer mazzel. De kinderen zijn toch maar weer slimmerts hé dat ze jou zo voor vol aanzien!!!

En uhhh... wanneer mag ik de foto's zien???? Ik ben zo benieuwd.

H-5 van Prins, of doe maar gewoon een poot dat is minder vemoeiend.

Gepost door: Prins | 23-09-06

*** De kans bestaat dat wel elkaar tegenkomen op Flikkendag.
'K zal eens langskomen daar op de Kalandeberg.

Gepost door: Frederick | 23-09-06

Mooi Mooi opbergidee, héél mooie drinkpot, en dikke knuffel aan Eiko-de-Ikea-hond :-)

Gepost door: Josie | 24-09-06

Heej, Daphné en Eiko jullie staan vandaag met een foto in mijn krant!

Gepost door: kaatje | 25-09-06

Uitzet Goed van die uitzet; jullie kunnen er nu weer allemaal tegenaan!

Vraagje: Kan ik ook RSS-feeds van je log krijgen? Dat leest toch net een tikkie makkelijker :).

Gepost door: Kim & Olly | 29-09-06

De commentaren zijn gesloten.