24-08-06

Op stap met Maybe

Vorige week woensdag gingen Anne-Catherine, Eiko en ik met de belbus naar Waregem. Mijn allereerste keer, maar opnieuw gedroeg Eiko zich zelfzeker en nam zo mijn schrik grotendeels weg. Schitterende socialisatie heet dat!
In Waregem hadden we afgesproken om te gaan shoppen met Christine en Maybe. Eerst gingen we alle vijf iets drinken in park Baron Casier. Het was suuuupergezellig! En lekkere wafels... Zo gezellig zelfs dat we onze belbus terug via telefoon hebben afgezegd: belbus 'là mama' kon ons immers komen oppikken na zeven uur. Toen het terras leeg was op ons na welliswaar, en Eiko en Maybe het op hun heupen kregen van ons getetter, gingen we naar de plasweide. Daar speelden de hondjes als gekken met een tennisballetje tot belbus 'la mama' ons begon op te bellen met de vraag of we nog naar huis kwamen... Na nog enkele foto's genomen te hebben van de twee trotse assistentiehondjes trokken we alle vijf huiswaarts. Alle vijf even afgemat...

20:34 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Heel er gezellig ging het er aan toe! Van "onze kant" zeker voor herhaling vatbaar :-)
Volgende keer toch maar pannekoeken, die wafels daar zijn wel erg groot! Eiko is toch wel een lieveke, blij dat Maybe en zij zo goed met elkaar overweg kunnen.
liefs, Christine & Maybe.

Gepost door: Stien | 24-08-06

mooi mooie foto's!Maybe lijkt wel te lachen naar de camera, precies zoals Simba, de witte lab van mijn ouders ook altijd doet!

Gepost door: Josie | 25-08-06

Waaw! Hoewel ik het in feite meer voor katten heb, zijn dit toch écht wel mooie honden, amaai!

Gepost door: a-woman | 25-08-06

leuk Belbus deed ik nog niet, zou ik dringend eens moeten doen!!!
Wist niet dat je Stien zo goed kende, enfin hoe meer vrienden hoe beter e.
Vergeet geen berichtje omtrend poesje te zetten.
BTW leuk die sepia achtergrond!

Gepost door: Maggy | 25-08-06

hulphond had er direct de politie bijgehaald toen je hond werd geweigerd. ik weet dat caroline van hachiko er alles aan doet om dit euvel en zeer groot onrecht uit de wereld te helpen maar er bestaan nog altijd oerdomme mensen... ik hoop dat ze nooit hulp van zo een slimme hond nodig hebben want dat weten ze nooit ...

Gepost door: sonia uit merelbeke | 20-09-06

De commentaren zijn gesloten.