10-08-06

Expédition feu d’artifice à Carcassonne

Op de heenweg naar onze vakantiebestemming overnachtten we in Carcassonne. Die dag was de Tour de France daar gestopt en 's avonds was er vuurwerk ter ere van 'le quatorze juillet'...

Fragment uit ons vakantiedagboek:

Uiteindelijk vonden we om twintig voor elf hét plekje. Papa en Flo hielden mijn uitzicht vrij van kussende koppeltjes en vroegen de mensen dan ook een stapje opzij te zetten. Ik had me al verschillende keren afgevraagd hoe Eiko zou reageren op het vuurwerk maar was er toch redelijk gerust in. Na de knallende shows in Disneyland vorige zomer had ik het volste vertrouwen “expédition feu d’artifice”. Ik was echter wel vergeten hoe oorverdovend vuurwerk wel knalde…
Bij de eerste knallen stond ze recht en keek ze verwonderd doch waakzaam naar het fonkelende spectakel. En enkele minuten later lag ze alweer te maffen. Van socialisatie gesproken… Chapeau Hachiko! Zelfs zusje merkte het op: “Uw hond is zijn opleiding wel waardig hé”.

18:15 Gepost door Daphn in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Vuurwerk = een nachtmerrie Wow, ik zou willen dat ons Beau een beetje van Eiko had. Beau trilt als een hespeblaadje wanneer ze vuurwerk of donder hoort. Ze is er ontzettend bang van en het betert niet met ouder te worden. Voor mij heeft vuurwerk daardoor een beetje van zijn magie verloren.
Groetjes en een dikke knuf voor Eiko.
Linda

Gepost door: Linda | 11-08-06

:-) kwam hier ook weer even bijlezen
en ondertussen je rond getalleke meegepikt
proficiat met je 28 000 bezoekers !!!!
en je krijgt direkt een speciale vermelding op mijn blog
groetjes

Gepost door: Borriquito | 11-08-06

Toppie! Toppie dat Eiko ook geen schrik heeft van vuurwerk! De pleegmama van Olly (Marleen dus) is met Olly ook een paar keer vuurwerk gaan aandoen en dat merk je wel; we stonden een paar maanden geleden 5m van het knallende vuurwerk en mevrouw stond de andere kant uit te kijken en te kontshaken omdat ze bekende mensen zag :).

Gepost door: Kim & Olly | 12-08-06

De commentaren zijn gesloten.