02-07-06

Punko!

Sorry dat het hier zolang stil was...
De examens gingen allemaal goed en dinsdag gaan we naar Leuven om de resultaten op te halen.

Eergisteren gingen we na ons laatste examen met Annelies gaan shoppen in Leuven voor verjaardagscadeautjes voor m'n zusje.
Daar het erg warm was kreeg Eiko onderweg naar 't stad een kommetje water bij de drinkfontein "de Dijle-eend" (foto: www.leuven.be). Miss Eiko nam parmantig vijf slokken water en hijgde daarna onverstoord verder zonder nog een nipje te willen nemen! Typisch Eiko...
Om haar toch een beetje afkoeling te bezorgen, maakte Liesje Eikootjes hete hersenpan wat nat, wat resulteerde in een hypercool punk-kwaffuur! Toen een uurtje later aan het aanschuiven waren voor 'n ijsje kon ik me niet meer inhouden van een fotootje (of tien) te nemen van haar metamorfose... Het fototoestel ligt hier naast mij, maar de kabeltjes liggen nog op kot... De foto van Punko krijgt U dus dinsdag te zien wanneer we ons kotje in dozen gaan steken!


ps:Geen tijd! We gaan tot vrijdag naar de zee en we moeten onze trein hebben! Liefs en tot dan!!!!

ps2: Last but not least: de foto! Geef toe...

Is ze COOL of is ze HYPERCOOL?!

21:14 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

herkenbaar Die van mij vindt ook niets toffer dan als ze drinken krijgt er dan ook niet veel van te drinken. Gisteren ook haar kop maar nat gemaakt op het laatste omdat ze me net ietske te warm hebben leek! Echt tof vindt ze het niet maar als ze te warm heeft, kan het niet veel anders hé! Na het natmaken had ze wel geen zo'n cool kapsel als Eiko! (tzit ni in de familie zeker?!)

Gepost door: heleen | 03-07-06

tuinslang Als wij de tuinslang uithalen, begint die van ons al te flippen. Hij weet wat er gaat komen en speelt echt een spelletje met het water.Echt heerlijk om zien. Iets minder leuk als hij zich daarna vlak naast u uitschudt.

Gepost door: A-C | 04-07-06

don't know Van die hulphonden: ik weet het écht niet meer... Wanneer ik die persoon nog eens zie, zal ik het zeker vragen. Maar heb de kans nog niet gehad. Half augustus ga ik ze normaal gezien zien op de 3-daagse, en dan kan ik het zéker vragen...

Onze twee hebben ook last van de warmte, en die drinken nooit ergens anders dan thuis... De charels... De warmte is voor die honden ook niet goed he, ze kunnen er net zoals mensen serieus van afzien... Dikke knuffel aan Eikootje!

Gepost door: Josie | 04-07-06

Héhé Goede morgen....ik kom nog eens kijken op uw blog, goe bezig zie ik....tot nog eens Marc.........

Gepost door: Cadillacman | 06-07-06

JAAAA! Ik heb nieuws! Gisteren gaan paardrijden en heb het nog eens kunnen vragen, en het was Eros, uit de klas van Eiko :-)

Gepost door: Josie | 07-07-06

De commentaren zijn gesloten.