20-06-06

Maybe in Spanje met pinguïns!

Het examen van vandaag ging goed :) Erg goed :) Ik ben er VANAF :) JIPPIEEE!!!!
Vrijdag 't volgende: niet héél moeilijk maar twee dagen om 't allemaal te leren is weinig...

Maar eerst even 'n welverdiende pauze! Tijdens die pauze was ik aan 't babbelen met 't baasje van Maybe, de epilepsiehond. Christine stuurt me de linkse foto... Ik antwoord met de rechter... Ik zocht even 't verslagje van ons uitstapje naar Sealife vorige zomer en ja hoor: Eiko en Maybe wouden allebei spelen met de pinguïns en otters!
Zelfde wens, zelfde blik, zelfde plek, één jaar eerder...

Een tijdje geleden plaatste ik hier een filmpje - dat ik er jammergenoeg ivm auteursrechten moest afhalen maar dat nog steeds te verkrijgen is per mail - over de taken van een epilepsiehond. Nu kreeg ik - met dank aan Christine en Maybe - nog eentje! Voor beelden van 'n demonstratie in Spanje voor AEPA, La Asociación Española de Perros de Asistencia, klik op hun logo!

17:54 Gepost door Daphn in Dogs with jobs! | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

16-06-06

Heet onder haar poten!

Examen maandag: goed :)
Examen vandaag (vrijdag): redelijk, geslaagd dus :)
Volgende examen is dinsdag... Moeilijk maar toch interessant... Lets go 4 it :)

Maandag na 't examen gingen we dus op stap om na twee weken leren er even helemaal uit te zijn :) Het was 'n zalig weertje en Eiko, Annelies en ik genoten met volle teugen. Maar de ervaring leert dat die zalige zon de grond 'n beetje verhit... Zij voelt zelf aan welke soort tegeltjes 't fristste zijn en daar ik haar daarin volledig vertrouw liet ik haar dus los (niet aan de leiband dus).
Ineens had ze zich blijkbaar wat vergist van tegeltjekleur: het werd haar 'n beetje te heet onder de pootjes en in enkele bokkesprongetjes hupte ze de koelte van de Pearle opticien binnen... Wij gieren van het lachen :) Gelukkig hing er een sticker met "Assistentiehond Welkom" ;)
Miss weet ook haar winkels uit te kiezen hé?!

Deze zomer gaan we met 't gezin op vakantie naar Spanje: best hondenschoentjes bestellen zeker?

14:59 Gepost door Daphn in 't Hulp-hondenleven | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

08-06-06

Mission II: ze krijgt het niet kado...

Gegeven:
Eiko, Eiko,
ze krijgt het niet kado!
Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat:
"Eiko, Eiko, Eiko, Eiko"
Enzoverder enzovoort...

Ik weet het. Op 't eerste zicht is 't waarschijnlijk een vreselijk rijmpje. Maar zing of neurie dit eens op de tonen van "Hei-ho" uit de film "Sneeuwwitje en de zeven dwergen"...
JA? Hoort U 't ook? MEGA hé!!! Eiko vindt 't de max!! Elke pauze zing ik 't voor haar met 'n serie commando's tussenin die ze al knorrende van plezier en 'n kwispel 'in overdrive' uitvoert!
Eén nadeel: Ik vind écht geen goeie strofes...
U hoort 't al aankomen?

Gevraagd: herschrijf een stukje van de tekst van 't liedje als "ode aan Eiko"... De teksten moeten dus op haar gebaseerd zijn en mooi in 't liedje passen :) Deze Mission II loopt ten laatste tot 10 juli. Ik wil dolgraag helpen mee brainstormen als iemand een kort stukje heeft! Als iemand zin heeft om 't liedje achteraf in te zingen zou dit SUPER zijn :D

Hierbij nog de nodige attributen: tekst en muziek: <BGSOUND SRC="http://www.student.kuleuven.be/~s0106640/zekrijgthetnietkado.mp3">

Updates volgen van zodra iemand iets tofs stuurt!
Ik dacht net aan 'n volgend stukje tekst:

"Pak dit, pak dit, pak dat, pak dat",
zo help je me héél vaak!
"Pak dit, pak dit, pak dat, pak dat",
tot a-lles is vergaard"

't Is dat nog niet, maar 't is wel 'n start voor de brainstorm!!!
Fantaseer bezoekertjes! Be inspired!!!

22:06 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |