09-05-06

Eiko traint!

Goede voornemens worden véél te snel vergeten en vorderingen worden over het hoofd gezien. Daarom startte ik een apart blogje op waarop ik elke woensdag een weekschema plaats en dit schema de daaropvolgende dinsdag evalueer.

In de linker kolom van dit blogje kan U steeds de laatste vorderingen volgen door op de desbetreffende links te klikken.
Tips voor nieuwe commando's, hints over zeer vervelende en dus af te leren gewoontes of dingen die volgens U nog net niet vlot genoeg gaan? Ook op die blog kan U steeds een pootje plaatsen onder elk berichtje. Uw mening wordt ook daar ten zeerste geapprecieerd!

Liefs!
Daphné en Eiko

Ps: In de laatste Floreat werd de pop-poll van dit jaar gepubliceerd! Daaruit bleek dat 2 van de 31 eerste Irrers die de poll invulden, vonden dat ik de mooiste oogjes had van héél eerste ingenieursjaar bio-ingenieurswetenschappen!

Ik citeer: "Bij wie moet je zijn om te verdrinken in bloedmooie ogen? Die vraag heeft eindelijk een antwoord: Annelore Nieuwdorp (7) laat met haar betoverende ogen weinig LBK’er onberoerd! Wanneer er teveel wachtende voor u zijn om in haar ogen te kijken kan u ook altijd terecht bij ... en de hond van Daphné (2)."

Aan de eerste Irrers onder de lezers: stemde U voor mij en mijn fonkelende kastanjebruine karbonkels?

18:23 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.