02-04-06

Brandhams make me a star for Oulsmi II

U herinnert zich misschien nog het berichtje waarin ik Brandhams make me a star for Oulsmi, Eiko's papa aan jullie voorstelde.
Vandaag ruimde ik m'n kamer op en grasduinde nog wat in de stambomen van de familie van Eiko die online staan. Toen Heleen online kwam, stelde ik voor om ook de voorouders van haar Chocoladebolleke eens op te zoeken. Na papa Tibère gevonden te hebben, gingen we op zoek naar mama Nao. Na een kwartier zoeken op alle mogelijke schrijfwijzen en links, besloot ik haar grootouders langs moeders zijde op te zoeken. Heleen gaf me de namen door en raad eens wie de opa is? Inderdaad ja! Brandhams make me a star for Oulsmi!!!
Als Eiko's papa, Chocoladebolleke's opa is... Dan betekent dat dat Miss Chocobol een tante Eiko heeft!

Hier vond ik ook dat Eiko's opa en Choco's overgrootopa genaamd Kupros Master Mariner, de tweede grootste "producer" ooit was... Kupros is te zien op de foto linksboven.

20:16 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

X Das leuk!!!!!! De appel valt niet ver van de boom.... (alhoewel tantetje zit toch veel grappiger dan chocoladebolleke (ryoko, niet?) )

PS: Daphne, ik heb je trouwens nog veel te vertellen over mijn meisjes..... :-)

Gepost door: lol | 02-04-06

hallo mag ik je aan het lijstje toevoegen ?

Gepost door: dave | 03-04-06

absoluut je kan ons afbeeldingske plaatsen in de linkerkolom.

Zet de grote afbeelding erin en zet "ja" voor het reduceren naar 150px

thx
;-)

Gepost door: dave | 03-04-06

choco vs zwart Huh? Ik wist nu eens niet dat dat kan, een zwarte lab die grootvader is van een chocolab... Blijkbaar is er ondanks het feit dat ik ben opgegroeid met een (blonde) lab toch nog veel dat ik niet weet over ze!!

Ja, Figo staat serieus met zijn staart tussen zijn pootjes. Nu is het wel zo dat windhonden als ze bang/nerveus/onzeker/ontstemd zijn snel met de staart tussen de poten gaan. Ook luca nog, na 6 maanden. Maar wel al véééééél minder dan vroeger. Nu stond Luca op haar foto wel niet met de staart tussen de poten. Nu ja, zo'n foto is ook maar een momentopname he. We hopen alleszins dat hij niet te angstig is, en als hij wel een beetje bang is, dat wij en Luca hem redelijk snel op zijn gemakje kunnen laten voelen eens hij in België is.

Doei!!!

Gepost door: Josie | 04-04-06

Mooie achtergrond Ik heb gezien dat je een nieuwe achtergrond hebt én hij is mooi!
Groetjes,

Heleen

Gepost door: Heleen | 05-04-06

De commentaren zijn gesloten.