14-03-06

Dromen...

De prof van plantenteelt vroeg me deze voormiddag of Eiko nooit last had veroorzaakt tijdens een les. Ik vertelde hem dat ze alleen op 't einde van 'n lang examen soms wat kreunt als ze het beu is.
Nog geen uur later merkte ik dat Eiko aan 't dromen was. Ze lag wat te wriemelen alsof wou ze lopen in haar droom. Ik had net m'n buurvrouwen die 't ook hadden gemerkt, uitgelegd dat ze aan 't dromen was en dat er dus helemaal niks mis was met haar, toen het gebeurde. In haar droom liet ze zich een zachte doch voor mij duidelijk hoorbare blaf ontsnappen. Ik reageerde automatisch door vliegensvlug m'n rolstoel aan te zetten en 'n klikje te geven met m'n motor. Daar wordt ze altijd wakker van daar dat het teken is dat we misschien vertrekken of dat ik iets wil van haar maar stil moet zijn.
Voor de rest is er niks meer gebeurd. Ze is mooi blijven liggen en gaf geen kik meer, maar ik zag wel knalrood gedurende vijf minuten!
Ik weet ook niet of de prof 't merkte... Hopelijk niet!
Naar wat zou ze geblaft hebben?

14:34 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dromen naar een mooie labrador-reu? Naar een stoute poes die ze achternazat? Naar die megaberg kauwkluifjes die ze gevonden had?

Toch schattig, hoe honden dromen, niet? Ons luukje begint dan met haar pootjes te bewegen en te piepen, en soms een heel zacht blafje, heel schattig :-)

Gepost door: Josie | 14-03-06

rood baasje Een rood baasje is ook wel eens tof eh. Ik zie da wel eens graag. :-)

Gepost door: Beer | 17-03-06

De commentaren zijn gesloten.