12-03-06

Aanspreken

Men zegt altijd dat een hulphond het leggen van contacten bevordert. Ik kan dat alleen maar beamen. Tot gisteren dacht ik echter dat Eiko een van de mogelijke aanknooppunten was die mensen hadden om me aan te spreken.
Gisteren was het hele gezin uitgenodigd op het 18de verjaardagsfeest van 'n vriend van me. Daar ik vermoedde dat het een dansfeest zou zijn - wat ook zo was - dat zoals elk dansfeest gepaard gaat met minder nuchtere mensen, weinig licht en gebroken glazen op de grond, vond ik het compleet ongepast en zelfs gevaarlijk om Eiko mee te nemen.
Er waren heel veel volwassenen die me van kleinsafaan kenden. Zo van die mensen die U kennen en jij hen niet... Elke volwassene sprak me aan over mijn "schitterende resultaten". Jammergenoeg kreeg ik geen enkel van de meer dan tien gesprekken van het onderwerp "punten" naar om het even welk ander onderwerp! Een gesprek dat start over Eiko blijft nooit op haar hangen! Bijvoorbeerd de vraag "En gaat zij écht overal met U mee?" brengt me al op de onderwerpen kot, reizen, verenigingen, etc etc. Met jongeren die me kenden praatte ik natuurlijk over allerhande onderwerpen, maar die mensen die me niet goed kennen weten blijkbaar echt niet goed waarover te converseren met iemand die 'anders' is. Ik voelde me gisteren avond "the brain on wheels". Alsof ik niks anders heb dan 'n blaadje papier met goeie punten erop. Ohja,tzal wel weer ik zijn die 't verkeerd zie.

15:16 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

kortzichtigheid is jammer genoeg iets waar de meerderheid
der bevolking aan leidt/lijdt...
ik beschouw dat pas als een echte ziekte...
alleen weten wij allemaal
dat die met pertinente zekerheid
nooit genezen zal!
x
(tater er hier dan maar op los, ik probeer je bij te benen met mijn immer trage slakkengang)

Gepost door: ac | 12-03-06

De commentaren zijn gesloten.