10-03-06

Niet geslapen.

Gisterenavond heeft mijn beademingsmachine de geest aan Maarten gegeven.
Hij "werkte" wel nog maar hij gaf geen lucht meer... Allee, Hij probeerde maar 't lukte niet.
Na drie uur UZ Gasthuisberg rond te bellen bleek dat er geen permanentie was voor de beademingsmachines, dat de procedure zei dat ik dan moest opgenomen worden op de spoed, maar daar mocht ik niet binnen want heel Gasthuisberg lag vol volgens de urgentiearts. Maar hij wist dat ik wel een nachtje zonder kon slapen hoor... Raar toch dat mijn professor voor de longen me dat nooit zei? Zij zei dat m'n machine aan MOEST ELKE nacht... En daar ik de urgentiearts minder vertrouw dan de professor, bleef ik dus in m'n rolstoel zitten. Ik probeerde al zittend te slapen, wat niet lukte doordat ik m'n ademhaling niet onder controle kreeg. Dan heb ik in de keuken gezeten van 3 tot 7 waar 'n superlief kotgenootje, 'n schat van ne jongen bij me is opgebleven. Ik had me voorgenomen te leren om de tijd sneller te doen passeren maar ik kon geen letter meer lezen omdat m'n ogen toevielen. Ik moet tussen 4 en 6 ingedommeld zijn in 'n ondiepe slaap want ik herinner me niks van die uren, maar ben toch nog doodop... Subiet bedje binnen, vanals de vervangmachine eraan komt... De les kan de pot op. Ik zou daar toch maar in slaap vallen.
En Eiko? Eiko bleef bij me in de keuken. Ze moest: ik ben bang alleen en als er iets mis ging als ik ineens alleen was... Maar er is niks gebeurd hoor.
Dit is het meest onoverzichtelijk bericht ooit. Ik verbeter 't ooit nog wel eens... Slaapwel...

Update: net 6uur geslapen. Man dat deed deugd...

08:13 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

:-( Hier zowat van 't zelfde.
gezeten, gelegen, wat rondgewandeld, wat TV gekeken... Niet te geloven hoelang een minuut duurt hé, als het donker is?
Hopelijk kan je straks wat bijslapen.
Kus!
K.

Gepost door: kaatje | 10-03-06

amai dat lijkt me inderdaad klote... tof dat die jongen is opgebleven. Gezelfschap is altijd plezant he op zo n momenten. Dikke knuffel en slaap zacht

Gepost door: leen | 10-03-06

oink hopelijk is uw machien aangekomen. vermoedvan wel anders zou je wel antwoorden op je gsm. maf ze! er zijn er die wel naar hun practicum moeten;)

Gepost door: degene die ge uit bed belde om 7.00 | 10-03-06

HOPELIJK is je machine al toegekomen en kan je deze nacht beter slapen!

Gepost door: Heleen | 10-03-06

vanalles Kon Maarten niet bij je blijven? Enfin goed voor u dat er een lieve gast is in de buurt.
Slapen in rolstoel is niet makkelijk maar lukt wel degelijk mss kwestie van oefenen ;-) ik heb natuurlijk geen adem problemen als u.
En idd zo dingen zouden dringend moeten geacht worden, personen met handicap worden nog steeds niet au serieus genomen, maar ja thats life e, ....

Gepost door: Maggy | 10-03-06

;) En ondanks alles zag je er toch heel fris uit op het bal ;) K vond het echt super plezant dat je er was!
Kusje

Gepost door: Liesje | 14-03-06

De commentaren zijn gesloten.