16-12-05

Hemelbedje

Dankuwel Skynet voor dit leuke verjaardagskadootje!!! Een vermelding en 'n poll! Dat kreeg waarschijnlijk nog geen enkele hond voor zijn verjaardag!
Uit die poll blijkt wel dat weinig hondjes voor hun verjaardag 'n hippe riem zouden krijgen! Dan ben ik lekker origineel!
Gelukkig had baasje geen tijd om haar écht grootse idee uit te voeren... Dan zou men haar helemaal gek gevonden hebben (dat is ze ook hoor). Ze wil voor mij namelijk een hemelmandje maken! Neen, geen mandje in de hemel maar een soort huisje rond mijn bedje namelijk een hemelbedje!
Waar 't idee vandaan komt? In de les en op kot merkte baasje op dat ik altijd op de donkerste plekjes ga slapen, wat mij toch redelijk logisch lijkt... Als ik echter de keuze heb tussen een zachte mand in 't licht of een harde koude vloer in de schaduw (iets donkerder) kies ik toch net voor m'n mandje. Nu was baasje zo vriendelijk om mijn dilemma op te lossen: het concept van 'n hemelbed verenigt zacht en donker!
Baasje tekende al 'n heel plan uit maar had door de naderende examens jammergenoeg nog geen tijd om haar fantasietjes uit te werken... 't Is dus op komst!
Hoeveel % van de stemmen zou 't hemelbedje weggekaapt hebben op de startpagina van de blogs? Meer dan de huidige 7% van de "hippe leiband"? Ik betwijfel 't....
Zou ik de eerste hond zijn met een hemelbedje?

High five!
Eiko, de beroemde assistentiehond!

16:07 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hippe leiband Wandelingen en lekkere brokken krijgen Branca en Dinya al genoeg! Daarom heb ik gekozen voor een hippe leiband. Een hemelbed? Nee hoor, laat ze maar lekker liggen op hun geliefkoosd matje! Proficiat met je vermelding op de Skynet-Blog-Startpagina!

Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 16-12-05

gaaaf Wat een super leuk blogje! en wat doe je goed werk...
echt super

fijn weekend

Gepost door: zonnetje | 16-12-05

heeft nie veel zin Ik moet geen hemelbed hebben. Ik lig liever op de vloer, is veel frisser. En als ik er eentje had, pikte mijn zusje dat toch in, gelijk mijn mand.

Gepost door: Beer | 16-12-05

hiep hiep ......... voor Eiko ,trouwens leukeblog hoor!
nog veel plezier met elkaar ...........scottie

Gepost door: scottie | 16-12-05

zalig! Een hemelbed lijkt me zalig, ook ik droom ervan maar voor mij is dit onhandig met tilsysteem... Why not go for it!!!! Wel goed overnadenken (welke materie enz) als ze woelt en ze ligt erop trekt ze het mss kapot?!

ps.Die high five komt dan niet van Annie en Tanja (gisteren trouwens 4 jaar overleden)?

Gepost door: Maggy | 17-12-05

°°° Eiko,
Geniet ervan dat er zoveel mensen meevieren!
Groetjes

Gepost door: emiel | 17-12-05

De commentaren zijn gesloten.