08-12-05

Agribex!

Gisteren gingen we op uitstap naar Agribex op de Heizel in Brussel. 'n Soort excursie...
Manmanman... Was me dat een avontuur!!! Ik deed neuzeneuze met een kalfje, deed een stapje opzij voor een stier van 1595 kg, ging in op de curieuze blikken van 'n hele mooie geit, zat geplet in 'n taxi, keek naar Harry Potter and the goblet of Fire en was héél moe!
Ik verklaar me even nader...
Op de landbouwbeurs zagen we allerhande soorten beestjes, machines, .... We gingen ook naar een lezing over het boek "Dier en welzijn". Nu kan ik u zeggen dat de beste job voor een hond toch wel mijn job is hoor! Zeer gevariëerd, je ziet veel mensen, altijd veel voldoening van je werk, zeer nuttig werk, heel goed beloond,... What do you need more?
In de taxi heen en weer zaten we toch wel 'n beetje krap... Baasjes rolstoel paste net in de aangepaste kofferruimte van de Renault Kangoo. Jaja! U leest 't goed. Een Kangoo! Aangepast was ie wel! Ze paste er net in. Maar 't is een hemelsbreed verschil met onze auto! Ik zal nooit meer klagen dat ik teweinig plaats heb! Ik mocht niet op de zetel en moest dus op de voetruimte van één plaats op de achterbank "liggen". Ze hebben m'n kontje er moeten helpen in duwen!!! De verwoede pogingen op op de zetel te kruipen bij 't instappen werden steeds beantwoord met een vriendelijke NO en indien nodig 'n tik op m'n poten! Dan maar op de grond...
Normaal slaap ik in de film maar gisterenavond was ik ineens heel wakker! Daar had baasje niet op gerekend!! Baasje zat in 'n zeteltje daar ze anders in de "toegankelijke" zaal vlak voor het scherm moest zitten... Ik kon lekker tussen twee zetels meegluren! Mooie film hoor! En de popcorn onder de zetels was ook jammie! Wel vervelend dat 't licht niet aan ging na de film waardoor baasje en vriendinnen bleven zitten tot de lijst medewerkers na twintig minuten was afgelopen. Nooit gedacht dat zovéél mensen mee konden werken aan 'n film!
Nu ga ik maffen want ik ben eigenlijk nog moe!

Lief likje!
Eiko

20:40 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

;-) interessant ;-)

Gepost door: MB | 08-12-05

Dat lijkt me een leuke gevulde dag! en nu goed rusten...
Groetjes

Gepost door: Anneke | 09-12-05

°°° Hoi Eiko,
Nu heb je een heel weekend om uit te rusten...

Groetjes en prettige weekend!

Gepost door: emiel | 09-12-05

De commentaren zijn gesloten.