06-12-05

Cursus Zwarte Piet!

Indien er ooit een cursus om Zwarte Piet te worden, wordt georganiseerd moet dit er zeker in staan.

Goede kindjes krijgen koekjes, stoute kindjes niet!
Flinke hulphondjes krijgen GEEN koekjes van Zwarte Piet maar misschien enkele van 't flinke baasje!

In 't midden van de les (in de pauze dus) kwam vorige week de Sint langs. Mijn medestudenten alias Pieten, vonden precies dat Eiko te mager was. Ze eigenden zich dus het recht toe om enkele handjes vol nicnacjes voor haar voeten te gooien!
Mijn schatje had daardoor enorme dorst, kon aan de helft van de koekjes niet waardoor ze zich enorm opjaagde en was de rest van de les wakker, vervelend en hongerig! Gelukkig konden haar darmen het verdragen, en lagen de Chocotoffs buiten bereik! Daar kan ik dus echt niet tegen!
Deze middag had de Sint gelukkig zijn Pieten de les gespeld. Ik heb een sterk vermoeden dat de Sint (assistente) autorijles kreeg van Chantal uit Merelbeke die nooit kan zwijgen over Hachiko en haar, eum, hem meenam naar een hulphondencafé een vijftal jaartjes terug... Eiko kreeg niks behalve een enorme knuffel van mij uit de Sint zijn naam!Dat is op termijn 1000 keer beter voor haar én voor mij!
Jammergenoeg herkende Eiko de Sint maar al te goed en was ze toch enorm opgewonden maar nog net gehoorzaam.

Vraagje aan andere hulphondenbaasjes: Kennen jullie hondjes de Sint ook zo goed? Vinden de Sint en zijn Zwarte Pieten jullie hondjes ook altijd de flinkste van al, gekeken naar 't aantal koekjes ze (willen) geven?

't Ergste vanal is dat de Sint vergeten is om Eiko een kadootje te brengen! Enkel chocolade of mensenspeelgoed en dat is niet voor hondjes! Zelfs geen nicnacjes!!! Erg hee... Loopt er nog ergens een Zwarte Piet rond die Eiko iets wil geven? Een tekening ofzo??

18:17 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

sint Weet niet hoe nox zou doen bij de sint, heb er geen gezien, maar ik gaf heml wel snoepje na een oefening, voor zen sint!! ;-)
Hij is ook nog maar 4 jaar e!!

Gepost door: Maggy | 06-12-05

°°° Volgend jaar in je brief aan de Sint
toch ook eens vragen voor Eiko iets mee te brengen!


Groetjes

Gepost door: emiel | 07-12-05

m'n chocoladebolletje zou de pieten wss ook blijven herkennen moest ze zoveel niknakjes voor haar pootjes gesmeten krijgen

Gepost door: heleen | 07-12-05

De commentaren zijn gesloten.