14-11-05

Ik kon haar villen.

Ze deed het weer.
Daarnet liet ik haar uit. Daar het kou is en snel donker zou worden, had ik niet de intentie lang buiten te blijven of te wandelen. Eiko was duidelijk niet akkoord. Miss Eiko ging dus alleen op wandel!
In tegenstelling tot de vorige keer, kwam ze deze keer meestal wel terug als ik haar riep. Ze bleef echter enkel om de lieve knuffel als beloning in ontvangst te nemen. Daarna ging ze verder op onderzoek uit.
Mee komen? Ik? Ik hoor u niet! Ik ben bijna negen en selectief doof! Nah!
Zeker 30 mensen zagen me sukkelen, kou lijden of achter 'n hond aanrijden. Ik voel in de toppen van m'n tenen én vingers dat daar nergens nog een brokje eten te vinden is!
Hoe ik 't oploste? Ipv de boze toon, probeerde ik eens de beschuldigende toon... "Seg eilaba! Wa zijt gij mij hier aan het aandoen? Wie denkt gij wel da je bent?" En ja hoor! Ze kwam snel schoorvoetend terug! Toen ze bij me was heb ik haar al knuffelend snel vastgelegd met 't houwtouwtje van m'n gsm als leiband ! Normaal heb ik steeds 'n leiband bij me... Uitgezonderd daarnet!
Fier als 'n gieter reed ik terug naar m'n kotje mét hond! Natuurlijk heb ik haar de volledige terugweg superhard beloond!
Hopelijk blijft dit truukje werken...

17:29 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

koude Hey,
tja kan ik geloven zenne als het zo koud is en ze komen niet direcht terug... brrrrrrrrr.... op dat gebied het ik nogal chanse mee een koekje is MiX steeds verleidbaar... lol
tja ze gaat dus wekelijks mee naar de keramiek les en dat vind ze leuk.. want tijdens onze koffiepauze krijgt ze van mijn vriendin een koekske en daar is het haar enkel om te doen zenne...
nog een fijne avond en tot he...
groetjes
Myriam & MiX

Gepost door: Myriam | 14-11-05

tja ze weet zoals je zelf zegt.. precies wanneer ik koekjes bij heb of niet... en als ze het weet moet ikook al is ze ver weg gewoon ff mee een koekje zwaaien en ze staat daar en neen als ze dat dan heeft moet ik echt heel nadrukkelijk zeggen 'ok' van je mag nog voor ze weg wil... die koekjes die wil ze.... lol;...
groetjes

Gepost door: Myriam | 14-11-05

oplossing Heb je goed opgelost zene, zou ook de kriebels krijgen in die kou en dan vanalles moeten doen....

Gepost door: Maggy | 14-11-05

De commentaren zijn gesloten.