11-11-05

De trein, telkens een beetje reizen

Toen ik voor 't eerst met de trein ging, was ik toch 'n beetje bang. Voor Eiko was dat echter precies alledaagse kost! Miss hupte als 'n geroutineerd treinreizigster de trapjes op. Sindsdien ga ik wel vaker met de trein. Binnenkort misschien zelfs twee keer per week!
Aan Eiko's gastgezin heb ik heel veel te danken... Zo super gesocialiseerd dat mijn schatje is! Je zou eens moeten zien hoe relaxed ze naast 'n vertrekkende trein huppelt! Mega...
En daar ook de bussen in Leuven steeds vaker toegankelijk zijn, kunnen ook wij de bus nemen van ons kotje naar 't station! De eerste keer in een bus was ik bang. Eiko sprong er echter vol vertrouwen als eerste in, alsof ze me wou tonen dat 't veilig was! Op de bus zwiept ze wel wat heen en weer als de chauffeur een bocht neemt... Grappig zicht!
En in de auto op weg naar huis trok Eiko netjes m'n gestreepte handschoenen uit! Daar ik nog m'n dikke winterjas aanhad, zou me dat zeker een enkele lastige minuten gekost hebben zonder haar hulp! En neen, ze waren niet bekwijld! Ze neemt die mooi vast met haar tandjes, trekt ze uit en geeft ze ook proper weer af.

22:43 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

openbaar vervoer Ben nog niet met de trein geweest met Nox, nog beetje schrik uit verleden 10 jaar terug als ik op school zat, was dit nog een grote ramp met rolstoel op trein, laat staan bus, ben nog geen een aangepaste bus tegengekomen, hier in de ronde!!! Gelukkig heb ik eigen auto. Leuven is meer aangepast omdat er veel personen met een handicap studeren.

Gepost door: Maggy | 12-11-05

Stoerder dan stoer Ma eiko gij zijt toch wel ne stoeren hond zo te horen !!

Gepost door: heleen | 12-11-05

Wow een schat van een beest en een grote hulp, wat moet een mens nog meer hebben? :)

Gepost door: lena | 13-11-05

superhond !!!

Gepost door: Leen | 14-11-05

Nieuw forum voor gebruikers van het openbaar vervoer Wie zijn ei kwijt wil over alles wat met openbaar vervoer te maken heeft, kan voortaan terecht op het spikslinternieuwe internetforum van de Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers. Dit forum is te vinden op www.bttb.be/forum.

Gepost door: Leo Fiers | 19-03-08

De commentaren zijn gesloten.