12-10-05

Gefrustreerd.

Vorige week vroeg ik aan de technieker van de KULeuven om de telefoon op kot wat lager op te hangen zodat ik er ook makkelijk bij kon. Dat ding hing vreselijk hoog. Zelfs als mijn rolstoel helemaal tot op maximumhoogte had laten stijgen (mijn rolstoel kan groeien zodat ooghoogte ongeveer anderhalve meter bedraagt) kon ik er langs geen kanten aan. Als ie rinkelde kon ik de hoorn op de grond krijgen door aan de draad te trekken, maar een nummer intikken of de hoorn terug op de haak hangen was niet aan mij besteed.
Enkele dagen geleden is de telefoon gezakt... Tot op een hoogte van (geschat) 1m35. Ik kan de hoorn van de haak halen door aan de draad te trekken, net als vroeger. De nummers liggen net binnen mijn bereik als ik met mijn rolstoel tot in de wolken stijg. Na tien minuten proberen is het nu echter zeker dat ik de hoorn nog steeds niet op de haak krijg. Ik smeet 't ding bijna aan diggelen tegen de frigo! GRRRRRRRRR Nu ligt het te tuuten op de grond.
En ik hoor sommige onder u al denken. "Kan Eiko dat niet?" Neen. Das prutswerk en dan zou ik een tafel onder de telefoon moeten zetten voor mijn meisje er ooit aan zou kunnen.
Wat moet ik nu doen? Nog eens doorgeven dat de telefoon te hoog hangt? Met gewenste hoogte er bij deze keer... (Hoe hoog? Zet u op een stoel met uw blik naar de muur. Strek uw arm vooruit. Daar hoort onze telefoon daar ik niet hoger kan heffen.)

15:19 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Foto Ik zou het zeker nog eens doorgeven, eventueel vergezeld van een foto, zodat die kwibus kan zien dat je er niet aan kunt. Want vele mensen geloven je niet meer op je woord - zelfs als ze het met hun eigen ogen zien, durven ze het nog in vraag stellen. Maar ik zou zeker volhouden en die kerel ambeteren tot ie het hersteld heeft.

Bloggroetjes,
& ook likjes van Branca en Dinya, maar die liggen nu te zonnebaden ...

Gepost door: Pliske | 12-10-05

. Oei oei, ons Daphné nu ook al beslag leggend op de telefoon... Dat worden nogal tetter-uren die zich daar gaan afspelen :-D
Allé, ambeteert ze maar ne keer goe tot als 't in orde is é.

Gepost door: Twinkeltje | 12-10-05

Twink tis om mensen boven op te bellen als ze de bieper vergaten oa. Of net zoals de anderen de telefoon op te nemen zodat die niemand uit zijn bed rinkelt...
Niet om zelf te bellen ofzo. Echt omwille van nuttige dingen...
ps: emailadres?

Gepost door: Daphné | 12-10-05

Eigenlijk ist m'n eigen domme schuld.
Khad er vaneerstekeer de gewenste hoogte moeten bijzeggen.
zucht, wa ben k toch 'n kieken.

Gepost door: Daphné | 12-10-05

tsss Awel merçi... een technieker zonder hersens in zijn hoofd, of watte?

Gepost door: kaatje | 12-10-05

IK zou 't nog ne kee vragen aan diene technieker

Gepost door: heleen | 12-10-05

niet jouw schuld klein beetje nadenken heeft nog nooit iemand kwaad gedaan, denk ik, alleen als je sommige mensen bezig ziet zou je denken dat het echt pijn doet. Als je die man vraagt om de telefoon lager te hangen en je zegt waarom, dan zou hij toch moeten begrijpen wat hij moet doen. Of denkt die misschien dat je armen van elastiek hebt?

Gepost door: schaduw zijde | 12-10-05

misschien ne draagbare telefoon?

Gepost door: Leen | 12-10-05

hoe lastig... De meeste mensen kunnen zich echt heel moeilijk verplaatsen naar de leefwereld vanuit een rolstoel he...Ik zou die blunder ook nog durven begaan denk ik.
Zeg het anders nog eens tegen de technieker, want zo is het ook geen oplossing he.
Heel mooi beestje trouwens, Eiko.
Wij weten nog niet zeker wanneer ons hondje komt, misschien 28/10, maar het kan ook vroeger of later zijn, vol spanning afwachten dus!
Groetjes!

Gepost door: Josie | 13-10-05

De commentaren zijn gesloten.