05-10-05

Werelddierendag!!!

Gisteren was het blijkbaar Werelddierendag! Ik was het vergeten maar 't baasje zeker en vast niet!!
Eerst moest ik mijn jasje aan, en mocht ik mooi los meelopen naar de Colruyt. Binnen deed baasje me toch snel m'n leiband aan: zij is dan nogal nerveus en dan worden we samen nogal klungelig...
Nu gingen we direct naar die superlekkere gang!!! En ipv daar door te lopen en nergens te mogen aankomen, stopten we voor al 't speelgoed! En daar lieten baasje en Maarten en Leen mij kiezen uit al dat speelgoed!!! Mijn staartje zwiebelde 't meest bij een supercool blauw bot dat zo wat stuitert! Ook heel handig als baasje 't gooit want dan gaat 't misschien nog iets verderspringen... En toen hé, toen deed baasje er ineens nog 'n zak beentjes bovenop! Zo'n lekkere varkenshuidbotjes!!!
Op kot speelden we meteen even met het blauw botje en daarna mocht ik dat ander soort botje opsmekkelen!!!
Wat een avond...

Liefs
Eiko


Update: ik vergat deze foto erbij te zetten... Nu ik een testrolstoel heb, zet ik Eiko voor de fun in mijn oude stoel! Dit was ooit een aprilgrap in 't zesde middelbaar: ik op een stoel en de hond in de rolstoel. De leerkracht zag pas na 5minuten zoeken waarom iedereen zo zat te gniffelen!

16:34 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

°°° Eiko,
Jij bent lekker verwend geworden gisteren!
Veel plezier met je blauwe bot...

Groetjes

Gepost door: emiel | 05-10-05

werelddierendag Zoé heeft ook een nieuw speeltje gekregen ,en de drie poezen een blik tonijn .Maar ploech heeft voor zichzelf een muisje gevangen en is er in de verana mee komen spelen.

Gepost door: liliwens | 06-10-05

Werelddierendag Ook voor ons was het een festijn!!! Allée ... dat is het hier eigenlijk altijd ... we komen niks te kort! We zijn allebei blij dat je er weer bovenop bent. We hebben de hele tijd onze tenen gekruist voor jou, Eiko!

Blafbloggroetjes,

Gepost door: B & D | 06-10-05

De commentaren zijn gesloten.