21-09-05

totetrekker!

Soms verveel ik mij op 't toilet. 't Kost wel wat moeite om me erop te zetten dus dan blijf ik - als ik tijd heb - beter even zitten om zeker te zijn dat ik binnen 't uur niet weer moet. Nu is alleen op de wc nogal saai. Dan roep ik mijn Ei eens... Waar een hulphond niet allemaal goed voor is é :) De wc zit redelijk laag dus kan ik dan mooi piano spelen op haar kont !!!
Maar een hulphond moet eerst iets doen voor hij/zij een beloning krijgt. Dus kreeg ik 't lumineuze idee om haar in mijn rolstoel te laten kruipen. Alhoewel er niks moeilijk of onduidelijk aan was, deed Eiko er lastig over. Ze wou niet. Ze ging op m'n voetplanken staan, ze raapte m'n gsm op, ging zitten, gaf een pootje en blafte even. Alsof ze wou zeggen "Baasje, ik begrijp je niet! Is het dit dat je wil? Of dat? Of misschien is het dit wel!"
Na veel gelach en hopen aanmoedigende kreten zat ze uiteindelijk fier als een gieter in die rolstoel. Was dat nu zo moeilijk?

20:46 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

. Je kan alvast nog iets nieuws bedenken voor de volgende keer - wat denk je van Eiko die je rolstoel duwt, de deur uit, onder iemand z'n gat om die dan naar u te brengen om je van de wc te halen :-D 'k Zie uw hondje al gaan ;-)
Anyway, ik zit hier maar zever te verkopen omdat ik nieuwsgierig ben!!! Nu dat de melding van 0 pootjes verdwenen is, kan je 't nieuwe nieuws wel vertellen é. Please? *puppy-ogen*

Gepost door: Twinkeltje | 21-09-05

* :D
Kzie het al voor me!
Twerd wel ineens veel minder saai hé!
Die Eiko toch..
Maar tis haar dan toch gelukt! :D

Gepost door: pam | 22-09-05

Eigenlijk wel hé Tuurlijk was dat moeilijk. Zoiets doet ze nt iedere dag hé en het is kwestie van je plaats te kennen hé. Eiko kon zijn plaats precies zeer goed alleen hft baasje daar verandering in gebracht. Dus wanneer je ze er binnenkort 'ns nt uitkrijgt zou ik nt te hard schrikken als ik jou was

Gepost door: Nat. | 24-09-05

De commentaren zijn gesloten.