14-09-05

Jingle bells...

We're back!!!
De volgende dagen zal ik wat over de voorbije 3 superdaagjes vertellen!!! 't Was de max!!!

Wat ik eerst wil vertellen: voor Eiko vond ik een penning in de vorm van 'n Mickey hoofdje. Ik was compleet verkocht, en ben dan ook het hele park doorgecrosst om haar naam erin te laten graveren. 't Telefoonnummer kwam op de achterkant en klaar was kees! 't Staat haar prachtig! Zo prachtig dat ik de dag erna het hele park nog eens doorgereden ben - met Maarten en Eiko in m'n kielzog - om voor Fado, Eiko's broertje-die-eigenlijk-geen-echt-broertje-is ook zo'n fonkel-kadootje te laten maken.
Jammergenoeg werd al snel duidelijk dat het meer jingel dan fonkel was...
Daarnet deed het me echt denken aan Jinglebells... En gisteren dacht ik dat ik met een koetje op de TGV zat... Niet door haar gedrag of uiterlijk, maar door de penning-die-liever-een-belletje-zijn-wou aan haar ketting!

Tis echt wel heel super mooi hoor! En handig!!! Ze is pikzwart en daardoor zie ik haar niet in den donkeren... Maar ik hoor haar des te beter!

Liefs
't kieken en haar Ei

ps: Het GSM-nummer op de achterkant van de penning is niet meer nodig, slechts een veiligheidje want Eiko ging de laatste maand niet meer alleen op stap!!! 't Nummer op de penning kan nog handig zijn als ik haar ketting ergens perongeluk vergeet, al weet ik niet hoe ik dat zou flikkeren. Alhoewel... In en rond het park liep ze o zo flink mee als ze los liep! En als ik 't gerinkel aan haar kettinkje beu ben, kan het wel eens zijn dat ik haar even uitkleed! Dan ziet ze er wel heel bloot uit...

18:48 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

°°° Fijn dat je het zo goed gesteld hebt in Euro Disney.
Die penning vind ik ook heel mooi!

Groetjes

Gepost door: emiel | 14-09-05

* Mooi :D

Gepost door: pam | 14-09-05

jaloerssss Amaaaaiiii zo sjiek!!!! en 't was uwe verjaardag nie eens!!!! en wa krijg ik op een gezegende achtste verjaardag?? een dierenartsenbezoek!!! zeg maar eens tegen uw baasje da ze eens aan de mijne wa uitlegt over leuke kadootjes!!!! Maar ik zie het positief in! Als we nog eens verstoppertje gaan spelen, ga ik u vanaf nu toch altijd weten te vinden!!!!
Likjessss!!!

Gepost door: Fjona | 14-09-05

Leuk Ik vind het super dat jullie je klaarblijkelijk fantastisch geamuseerd hebben in Disneyland. Ja, fantastisch dat kadootje voor Eiko maar ze heeft het ook wel verdient denk ik niet? Het is idd steeds handig om je telefoonnr. er toch maar voor alle zekerheid te laten inzetten. Je weet nooit! Breng de mensen wel nt op ideeën om haar te ontvoeren en zo naar jou te bellen om losgeld te vragen! Men fantastie slaat weer op hol!!!

Veel liefs&groetjes,
xxx

Gepost door: Nat. | 14-09-05

Mooi! Inderdaad hele mooie penning hoor, Eiko. Al zou ik liever iets in de vorm van Goofy of Pluto hebben. Daar lijk ik meer op, zeggen ze. De nieuwe lay-out van de website is trouwens ook heeeeeeeeel erg mooi...

Gepost door: Beer | 15-09-05

De commentaren zijn gesloten.