10-09-05

Zakdoekje leggen...

Gisterenavond verbaasde Eiko me eens te meer. Voor het slapen gaan snuit ik altijd even mijn neus. Nu ja, snuiten? Het papieren zakdoekje is achteraf nog droog. Doordat ik 't niet hard kan samendrukken doordat het droog is en doordat mijn werpkunsten echt niet groot zijn, ligt het één op de twee keer naast de prullenmand. Een jaartje geleden kwam ik erop om Eiko te vragen om mijn zakdoekje op te rapen. Jammergenoeg zet miss op gelijk welk stuk papier eerst haar poot voor ze 't opraapt waardoor het scheurt. Het plakt dan ook nog eens aan haar tong waardoor ik het in tien stukjes van haar tong, neus, tandjes en lipjes mag peuteren.
Sinds kort heeft ze blijkbaar door dat ze 't gewoon zacht tussen 't droge stukje van haar lipjes moet nemen! Ik krijg op vijf secondjes zonder zagen, herhalen, etc mijn zakdoekje in één stuk terug in mijn handjes.
Daarna poog ik een tweede worp, die gisteren opnieuw mislukte... Ik mocht opnieuw mijn lief hondje uit van haar bedje roepen om 't nog eens (foutloos!!!) op te rapen. Nu zie ik wel dat ze 't met heel veel plezier doet! Ik hoef 't maar één keer te zeggen en ze hupt met een kwispel haar bedje uit. Tuurlijk is deze superprestatie een hele goeie reden om vijf minuutjes samen te knusfelen voor 't slapengaan... ;)

12:55 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

° Prachtig toch! Eiko is echt wel een juweeltje van een hond/maatje, zo lijkt het mij! En zo'n lief n tof baasje die dat weet te apprecieren - super, jullie tweetjes!

Gepost door: pam | 10-09-05

. Je hebt daar een pracht van een hond, waar je nog veel plezier kan aan beleven!!!

Gepost door: Flyingdaniel | 10-09-05

proficiat Zie je wel dat jullie echt wel vooruitgang boeken. Dag per dag, Rome is ook nt op één dag gebouwd! Het is echt fantastisch dat ze het uit zichtzelf besefte! Dikke kus voor Eiko X

Gepost door: Nath. | 14-09-05

De commentaren zijn gesloten.