09-09-05

BOOS!!!

Ik ben razend en verdrietig tegelijk.
Voor mijn vriendje zijn verjaardag verras ik hem graag heel heel hard. Dit jaar wou ik hem meenemen voor een dagje of twee drie Disneyland Parijs. Hij, Eiko en ik. 't Zou super zijn! We wouden boeken via een reisbureau omdat die echt contact zouden hebben met disney, wat je bij boeken via de site totaal niet hebt. Weken geleden begonnen we.

Status:
Assistentie voor wc in het park en in het hotel kunnen ze niet garanderen. Nu ja, ik ben mondig genoeg om dat zelf te vragen en een van de mensen daar zal toch wel enkele keren 5 minuutjes tijd hebben?
Eiko in 't park en in 't hotel. Daar wringt 't schoentje. Disneyland Paris beweert enkel verplicht te zijn blindgeleidehonden toe te laten. Nu heb ik de wet opgezocht en zijn zij ook verplicht hulphonden toe te laten, net als in België. In Frankrijk kunnen ze zelfs voor 2000 franse frank beboet worden.

Het wordt dus geen Disneyland. Geen leuke afsluiter van onze vakantie. Geen paar daagjes op ons gedrietjes. Geen verjaardagscadeau voor Maarten.
Ik ben dus compleet ontgoocheld, boos, triestig, enzovoort.
Maar waarschijnlijk kan niemand hier iets aan doen...

ps: Eiko WAS reeds in Disneyland Paris een drietal jaar geleden met 't gezin. Toen vormde zij geen enkel probleem. Ze mocht zonder enig probleem binnen...


Update:
Mama belde ipv via reisbureau, naar een mevrouw van disney. Zij kon regelen via via, en met de toezegging van madam x uit "city hall" dat Eiko binnen mocht. Ik moet wel haar diplom enzo meedoen zei mama. Haar kaartje dus...
Nu mama nog overtuigen van ons drietjes te laten gaan zonder extra assistentie...
Duim voor ons!!!
ps: ja nu ben ik wel gelukkig ja, en ik hoop zo hard dat 't lukt...

16:03 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-( Verdorie, wat een kl**tzakken! (excuseer mij mijn taalgebruik, maar ik meen het.)

Gepost door: kaatje | 09-09-05

Wij duimen mee!!! Spijtig dat mensen die om een of andere reden mindervalied zijn, steeds moeten vechten voor hun rechten.
Het word hoog tijd dat de grote massa eens wakkergeschud wordt en mee op de bres springen voor minder fortuinlijke medemensen.
Ik vrees dat er eerst nog veel water naar de zee zal moeten vloeien....
Alvast een leuke en comfortabele afsluiter van de vakantie toegewenst!!!

Gepost door: FlyingDaniel | 10-09-05

waar zijn vrienden anders voor Het team Beer staat steeds ter beschikking voor jou!!! Dat zou je nu toch al moeten weten?
Aarzel nt om ons te bellen volgende keer als je echt nt zou mogen gaan. Je weet dat er zich problemen stellen om opgelost te worden!
Soms kan dat zelfs zeer simpel maar je moet het eerst vragen natuurlijk.

We zijn er om elkaar te helpen...

Veel liefs & dikke kus
P.S.: ben blij dat het je gelukt is!

Gepost door: Nat. | 14-09-05

De commentaren zijn gesloten.