06-09-05

De nummer 2000, Kristoff

En zoals beloofd, een berichtje over nummer 2000. Het werd Kristoff, een goeie vriend van me.
Kristoff is een lieve man van 35. Hij is jurist en is momenteel werkzaam als wetenschappelijk medewerker bij het Centrum voor Milieurecht van de Ugent en als researcher bij een advocatenkantoor. Daarnaast is hij sinds vorig jaar opnieuw student aan de Gentse universiteit waar hij de specialisatieopleiding Master in milieurecht volgt.
Kristoff is een erg goeie vriend van me, die altijd voor me klaarstaat. Hij heeft wel steeds een gevatte opmerking klaar, wat wel duidelijk naar voor komt in de vele lieve maar spitse pootjes die hij op m’n blogje plaatst. Hij is slim, altijd paraat om indien mogelijk een handje toe te steken, zeer toegewijd en ijverig en bijna altijd goed gehumeurd! Naar mijn bescheiden mening heeft hij zowel van uiterlijk als van karaktertrekken iets mee van Robin Williams, de acteur die o.a. Mrs. Doubtfire haar spirit gaf.
Kristoff pikt graag een filmpje mee, en werkt graag op de computer. Maar zijn grootste hobby zijn Chassis en Opium, zijn twee trouwe honden.
Chassis is een negen jaar oude vrouwelijke blonde Labrador. Zij was Kristoffs eerste hulphond maar is sinds anderhalf jaar op een welverdiend luxe-pensioen. In februari 2004 werd zij opgevolgd door Opium. Opium is een grote mannelijke Golden Retriever, drie jaar jong, met de zeer toepasselijke bijnaam “Beer” voor de vrienden.
Op de foto van links naar rechts: Chassis, Opium en Kristoff.

22:40 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

GE-WEL-DIG Amai, uwen blog is opeens VEEL in waarde gestegen!

Gepost door: Kristoff, Chas & Beer | 07-09-05

* Je hebt gelijk, hij lijkt wat op Robin Williams!

Gepost door: kaatje | 07-09-05

Toffe Kristoff! en ook een pluim voor de auteur van dit stukje

Gepost door: Little Witch | 07-09-05

De commentaren zijn gesloten.