25-07-05

Geen zon, Geen zee, wel strand, en Sealife!

I'm back!!! Maar ni voor lang hoor... Woensdag vertrekken we alweer naar Frankrijk, richting zon!
Aan zee was het erg leuk! Heel veel gaan wandelen en dus veel vriendjes tegengekomen :)
Vrijdag zijn we naar Sealife (Blankenberge) geweest! Ik mocht meteen binnen! Ik was een van de grootste attracties (okee okee, ik geef toe, de vissen waren ook goed hoor).
De vissen zwommen voor mijn neus voorbij, en dat vond ik wel grappig. De zeehonden waren veel sneller en hun water was troebeler waardoor ik ze maar half zag... Maar die waren snel! en slank! en mysterieus...
De pinguïns waren gigafantastisch! Naar 't schijnt was ik super geïnteresseerd in die beesten, maar die waren grappig!!! die sprongen zo rond, en dan hup, waren ze ineens in 't water, en dan zwommen ze zo onder 't balkonnetje door waarop wij stonden!!
De otters, ja, daar heb ik me naar 't schijnt ook grappig gedragen... Die waren gewoon snel!
 
We zijn ook gaan winkelen voor 't baasje! Ze vond onderandere 'n jas die zo (zegt zij hee) van fleece is, en heel warm is, en gemakkelijk zit! Hij sluit met velcro waardoor ze hem zelf kan open en dicht doen, en hij zit lekker losjes maar niet slordig! Ik heb hem daarnet zelfs helemaal alleen met haar uitgedaan!!! Super hé!!
 
Gisteren was het 's avonds hele mooie zon en hebben we op zo'n mat op 't strand naar de zee en de meeuwen en de zon enzo gekeken... Zucht, life is to good...
 
Tot de volgende!!!
't Zanderig Ei

17:55 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*zucht* Eiko, ik wil mee met jou en je bazinnetje naar Frankrijk.
NAAR DE ZON!!

Gepost door: kaatje | 25-07-05

De commentaren zijn gesloten.