19-07-05

GF

Groot-Frittanië
Grote Friet!!!
neenee! Gentse Feesten!!!
In de voormiddag naar de bank, en op bezoek bij lieve collega Gentle en z'n baasje. Terwijl de baasjes maar bleven tetteren, hebben we flink een uiltje geknapt. En dan heb ik MEGAFLINK op 't bed van Gentle's baasje gesprongen! Zo'n lieve mevrouw!!! En zo'n zachte knuffeltjes...
In de namiddag ben ik met 't baasje 3 demo's (demonstratie van mijn kunnen met mondelinge uitleg aan voorbijgangers) gaan doen naar de Gentse Feesten, samen met m'n collegaatjes Hindoe, Iago, Noxy en Opium (Beer voor de vrienden); en collegaatjes-in-opleiding Tomco en Ufo!
Ik deed 't prima, zei m'n baasje. Nu ja, ik geef toe dat de rest wat rapper was dan mij, en zij ook veel spectaculairder overkwamen, maar toch was ik voor mijn baasje de beste!
Ik heb wel 20 keer moeten blaffen! Op commando natuurlijk é! Noxy weigert dat te doen (hij doet alles super behalve die blaf...), en zijn baasje Maggy vond dat zo leuk dat ik op commando blafte, dat ik wel 10 keer voor haar moest blaffen!
De "Help" (zie vroeger) lukte niet zo super in semi-publiek (enkel Noxy en baasje) maar alleen lukt ie wel, en das 't belangrijkste é! Als we alleen zijn moet ik haar rechtduwen, maar als er iemand anders is kan die dat ook é...
Nu ja, ik heb me geamuzeerd en ben erg erg MOE!
 
Hese blaf
 
't oververmoeid Ei


ps: de foto die ik net bijvoegde kreeg ik van Maggy (Noxy's bazinnetje). Ik ben die schone zwarte met 't rood sjaaltje, en Noxy is de zwarte met 't geel jasje die er zo flink ligt.

20:51 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

? Waarom heeft Eiko hare frak weeral niet aan? Goed trouwens dat je zo braaf was op de demonstratie. Jammer dat ik er niet was.

Gepost door: Kruimeltje | 20-07-05

frak omdat ze moest werken en ze anders enkel kalm is. ikj had geen zin voor heel die menigte mijn hond te staan aanmoedigen om recht te staan...
of ze zouden haar gewoon uitlachen omdat ze zo waggelde...

Gepost door: Daph | 21-07-05

ey ey hopelijk heb ik het juiste fotootje eruit gekozen... kzal u eens snel een linkje bezorgen op mijn blogje!
xxx
liefs

Gepost door: g*lover | 23-07-05

De commentaren zijn gesloten.