16-07-05

WE LOVE TUGGBALL AND CHEEZZ

Haai!!!
 
Drukke dag vandaag!
In de voormiddag kalmpjes uitgeslapen... 's Middags reden we hals over kop naar Gent, want de zus van 't baasje moest nog 'n jeans hebben. De mama van 't baasje had in 'n winkel mooie jeans gezien, maar daar waren drie trappen... Die sterke zus had geen zin om alleen te passen, dus vloog 't baasje uit haar stoel, de winkel binnen, waar ik al aan haar voeten lag te maffen... En maar schoon wezen voor die winkelende mevrouwen... De volgende winkel was gelukkig iets beter: aan de voordeur geen trapje, maar wel eentje middenin de winkel. Nu ja, de zus kon komen showen en die trede was 'n uitstekend kinsteuntje voor de hardwerkende assistentiehond (thats me!).
Daarna gingen we naar Beer en zijn zusje thuis!!! Daar hebben we flink gewandeld, gespeeld, en met de tuggball gestoeid!!! Ze moesten daar wel lachen met mij: als ik veel dorst heb, leg ik me gewoon neer om te drinken, anders hangt m'n hoofd zo'n hele tijd naar beneden hee... Dat was precies grappig... (baasje zei dat ze daar nog wel eens 'n foto van zal nemen)
Daarnet is 'n vriend van me (een mensenvriend) langsgekomen. Gelukkig legde m'n baasje uit dat ik al moe was, en mocht mijn broer Fado deze keer mee op wandel door de tuin. Hij vond 't super tot ook hij moe werd. Toen heeft die vriend van ons hem mooi in z'n bedje gestopt!
Daarnet had ik weer energie teveel. Baasje zag 't en liet me haar schoenen oprapen. Toen kwam ze op 't lumineus idee om me haar sokken te laten uittrekken. Nummer één was al half af. Nu liet ik me niet kennen: ze vraagt me om aan haar tenen te trekken... Ik dacht dat 't een valstrik was, dus bleef ik maar lief kijken en kwispelen tot 't echte commando kwam. Toen ze bleef aandringen en haar cambembert-tenen voor mijn neus bleef houden, heb ik die dan maar rap uitgetrokken! Jammie!!! Ja, ge moet niet denken dat ik ze opat ofzo. Ik gaf ze netjes weer af! Kous nummer twee ging iets vlotter, alhoewel ik moest opletten dat ik haar tenen er niet aftrok ;) Maar ook die hangen er nog aan! Ik moest zo hard trekken (haar hiel zat er nog in) dat, toen de kous loskwam, ik die knal in m'n gezicht kreeg als 'n elastiekje! Man dat was grappig!!!
Nu ben ik moe, en doe ik mijn oogjes toe!
MAFWELL
't zwart Ei tot uw dienst
 
ps: suggesties voor andere fopnaampjes of koosnaampjes zijn steeds welkom!

00:54 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

onverwachts bezoek Deze namiddag hadden we onverwachts bezoek. Amai, voor een ouwe madam kan die Eiko nogal spelen en dominant zijn zeg. Ik ben da nie gewoon van mijn zusje, Chas. Ik heb een leuk sjaaltje gekregen: is mooi maar da kriebelt wel. Ze zeggen dat ik ne playboy ben... Alle mannen kijken toch naar de mooie vrouwen? Ik ben gewoon gezond hé. Enfin, als dank hebben mijn baasje en ik onze bezoekers dan maar eens een rondleiding gegeven in Mariakerke. Die kenden onze vaste route dus helemaal niet hé...

Gepost door: Beer | 17-07-05

De commentaren zijn gesloten.