08-07-05

hondesitting, shoppen...

Haai...
 
Baasje moest op onderzoek in 't UZ Gasthuisberg... Daarom kwam Twinkeltje me oppikken aan de ingang van 't ziekenhuis. 't Was erg leuk, maar blijkbaar verdenkt m'n baasje me ervan dat ik niet braaf ben geweest... Er circuleren foto's van 'n monster-hulphond online... Kijk mensen. Je kent Twinkel, ze is 'n erg goeie fotografe, en voor haar - ok ik doe dat wel meer - heb ik es al m'n truuken uit de truukjesdoos gehaald. Al m'n blikken, m'n moov's, m'n stoere houdingen... En die foto's zijn 't resultaat... Als iemand een foto van u op uw slechtst (vb op een "bad hair day") op internet zou zetten, zou u er dan zo goed uitzien als ik op Twinkie's blogje?
De namiddag met Kruimeltje was mega: shoppen in Gent. Daar kenden heel veel mensen me zo precies... Iedereen vond me heel flink en lief. (nvdr: Hachiko's opleidingscentrum is vlakbij Gent gelegen. Daardoor zijn hulphonden nogal gekend in Gent en omstreken.) Een kindje aaide me heel zachtjes toen ik flink ging zitten, en 'n ander zou zwaard-vechten met haar zakje tegen mijn kwispelende staart... Ik kreeg een kledingsstukje, maar stond 't af aan m'n Broertje Fado... 't Past em net iets beter. (Beertje krijgt er ook eentje van. Daarom omschrijf ik 't niet heel in detail. Anders is de lol eraf hee ;) )
Broer Fado (lomperik) struikelde over de kabel van de laptop, waardoor alles bijna op de grond lag... Zucht, mannen... (allee, hij is z'n mannelijkheid wel kwijt, maar z'n lompigheid hebben ze eraan laten hangen)
 
Big Bonjour
Eiko
 
ps: U merkte het wel. Onze blog werd aangepast. Met dank aan goeie vriend Klaas en assistentie van Twinkel. Misschien verandert er nog wel wat. En? Wat vindt U ervan?

20:32 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik voel weer jeuk opkomen! Nee hé... ik heb vandaag al zo afgezien... eerst haren verplicht laten knippen in het toilettagesalon... dan met baasje naar de film waarvoor ik weer dat lelijke gele jasje aan moest waarvan ik zo'n jeuk kreeg... en nu krijg ik nog een jasje erbij?

Gepost door: Beer | 08-07-05

Hallo Keitoffe blog!!!
Wat vind je van de onze?

xxx

Gepost door: Annick en Iani | 09-07-05

hihi leuke fotootjes... twinkeltje is idd goed met de camera, maar het model is ook altijd belangrijk he!!!

Gepost door: g*lover | 10-07-05

@Beer nenee!!! geen jasje!! je baasje zijn motto is toch "hoe minder stof, hoe beter" ? Tis 'n echt leuk ding hoor! ik vin het super :) 't past bij u, en zeker als 't spreekwoord "zo baasje zo hond" opgaat...
hopelijk See you soon, want ik vrees dat je omploft van nieuwsgierigheid... I would... :) tis MEGA (vin ik)
Likje ;)
't uitgewaaid Ei

Gepost door: Eiko | 10-07-05

Rechtzetting Der is ook nen helen onschuldige foto van Eikootje zoals ze ècht is! Kijk maar...

Gepost door: Twinkeltje | 10-07-05

De commentaren zijn gesloten.