25-05-05

I'm awake and you'll know it

Goeiemorgen woensdag!!!
Ik ben wakker, wakkerder dan ooit tevoren!
Wakkerder dan mijn baasje zeker ;)
Misschien wel wakkerder dan u...
Kortom, ik ben wakker, ik zit propvol energie en ik wil springen, dansen, huppelen, snuffelen, krossen, ...
Maar nee, 't baasje heeft morgen examen : 't hondje moet rustig slapen...
Slapen? Neenee, korte dutjes om daarna nog meer energie op overschot te hebben!
Tussendoor eens naar de eendjes kijken die voorbij waggelen, of de frisbee die ik soms in de verte dan zien vliegen... En ja, ook werken... Pen oprapen, deur open trekken, frigo dichtknallen met m'n pootje, de lege PET-fles platknabbelen, en ja, 't baasje "helpen"... Eigenlijk snap ik dat nu toch nog niet tot in de puntjes hoor, dat nieuwe ding "helpen" maar dat komt nog wel. 't baasje legt u wel eens uit wat dat worden zal...
Nu moet u niet denken dat ik de hele dag binnen zal moeten blijven hoor! Er staat nog een lesje op 't programma, waarvoor we naar de campus mogen huppelen, en weer terug! Ik zal nog wel 'n wandeling krijgen ook... Ik hou zo veel van de zon, en de warmte... En gelukkig heeft 't spreekwoord "zo baasje zo hond" hier gelijk: ik weet zeker dat ze geen hele dag achter haar boeken kan blijven zitten zonder eens naar buiten te glippen... Jippie!!!
Big Bonjour!
Eiko 

11:15 Gepost door Daphn | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

schat van een beest Wel Eiko, je lijkt me een schat van een hond. Leer maar snel dat 'help' gedoe en je baasje zal dan keigelukkig zijn (en beginnen blokken zonder te bloggen ... hihi)
doeiz

Gepost door: 39'er | 25-05-05

De commentaren zijn gesloten.